top of page

ΠΑΣ Ναυπάκτου: Φινάλε στο πρωτάθλημα Κορασίδων.

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΑΣΠ1-ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 44-43

Αν και γνώρισαν την ήττα στην τελευταία αναμέτρηση του Πρωταθλήματος, οι Κορασίδες του ΠΑΣ Ναυπάκτου άφησαν θετικές εντυπώσεις και πολλά χαμόγελα στο κλειστό γυμναστήριο « Δημήτριος Τόφαλος» όπου αντιμετώπισαν σε έναν συναρπαστικό αγώνα που κρίθηκε στον πόντο την ομάδα του Προμηθέα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά και για τις δύο ομάδες έχοντας καλές συνεργασίες στην επίθεση και πλήρη ισορροπία στο σκορ του 1ου δεκαλέπτου 8-8. Στο 2ο δεκάλεπτο η ομάδα της Ναυπάκτου ανέβασε ρυθμούς και πήρε κεφάλι 4 πόντων με buzzer στο ημίχρονο.

Στο 2ο μέρος το μικρό αυτό προβάδισμα χάθηκε γρήγορα λόγο επιπόλαιων επιλογών από μεριάς των φιλοξενουμένων που έδωσαν την ευκαιρία στους γηπεδούχους να κάνουν ένα σερί 10-0. Έπειτα τα κορίτσια της Ναυπάκτου με πιο καθαρό μυαλό βρήκαν καλύτερες επιλογές ροκάνισαν τη διαφορά και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στα τελευταία 30 δευτερόλεπτα τον Προμηθέα, με ένα μεγάλο τρίποντο της Σταθάτου και να κάνουν το 43 – 43. Στα τελευταία 7 δευτερόλεπτα ο ΠΑΣ με ένα επιπόλαιο φάουλ έδωσε 2 βολές στους γηπεδούχους όπου ευστόχησαν στην 1η και μετά την χαμένη 2η βολή δεν πρόλαβε να εκδηλώσει επίθεση.


ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ (Αγγελόπουλος): Φερεκίδη 3, Παπαθανασίου 7 , Κάκκου Π. 4, Λαούρδα Ε. 6 , Κάκκου Στ. , Καραθανάση 5 , Πολονύφη 5, Σταθάτου 13(1) , Παπαδούλα



bottom of page