top of page

Ομόνοια Ναυπάκτου (Βόλεϊ Αναπτυξιακά): Πρώτη ήττα για τις παγκορασίδες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

Την ήττα γνώρισαν στο πρώτο τους εκτός έδρας παιχνίδι οι παγκορασίδες της Ομόνοιας Ναυπάκτου. Στο κλειστό «Κ.Πετρόπουλος» της Πάτρας ηττήθηκαν 3-0 σετ από τον Ερμή Πάτρας παρότι πάλεψαν και τα τρία σετ.

Σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε στις 10 το βράδυ του Σαββάτου και τελείωσε λίγο πριν τα μεσάνυχτα τα κορίτσια και των δύο ομάδων έδειξαν μεγάλη μαχητικότητα με τον κάθε πόντο να κερδίζεται δύσκολα και με πολύ κόπο. Ισοδύναμες οι ομάδες στο πρώτο σετ πήγαιναν χέρι χέρι στο σκορ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, πότε με τη μία να προηγείται και πότε με την άλλη. Η Ομόνοια έφτασε πρώτη σε σετ μπολ στο 23-24 με τον Ερμή να απαντά με δικό του σετ μπολ (25-24), την Ομόνοια να κάνει το 25-26 και τον Ερμή με σερί τριών πόντων να κατακτά το σετ (28-26). Το ίδιο συναρπαστικό από πλευράς διακύμανσης του σκορ ήταν και το δεύτερο σετ. Και πάλι οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ ως το τέλος με τον Ερμή να είναι πιο ψύχραιμος και πάλι στο φινάλε του σετ κατακτώντας το 27-25. Με την ώρα να κοντεύει μεσάνυχτα οι δυνάμεις όλων των κοριτσιών άρχισαν να λιγοστεύουν στο τρίτο σετ. Παρόλα αυτά οι μικρές του Ερμή έχοντας και το ψυχολογικό αβαντάζ των δύο κερδισμένων σετ πήραν και το τρίτο με 25-19 και καθάρισαν το παιχνίδι με 3-0 σετ.

Η τρίτη αγωνιστική για τις παγκορασίδες είναι στις 24/2σο κλειστό της Ναυπάκτου με αντίπαλο τον πρώτο και αήττητο Απόλλωνα Πάτρας.

Ερμής Πατρών (Έρδας): Πανουτσοπούλου, Αρβανίτη, Αργυροπούλου, Βασιλοπούλου, Βερτίζη, Γιαννοπούλου Α., Γιαννοπούλου Χ., Κούλη, Μακρή, Μακροπούλου, Μπάρζου, Μποσδίκου, Σχοινά, Φρούγα.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Κοκόλας-Τσακανίκας): Αγγελοπούλου, Κορτέση, Φασούλη, Τσουκαλά, Πλούμη Κ., Λούκρα, Τριανταφύλλου, Κούστα, Καραχάλιου Κ., Παναγιωτοπούλου Α., Σακκά, Χολέβα.


bottom of page