top of page

ΠΑΣ Ναυπάκτου: Μεγάλη νίκη των Εφήβων που κατά μεγάλο ποσοστό κλειδώνει την άνοδο στην Α' Κατηγορία

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

 ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ – ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ(2) 62-51

Μετά από ένα συναρπαστικό ματς οι έφηβοι του ΠΑΣ ξεπέρασαν και το εμπόδιο του ΑΙΟΛΟΥ και συνέχισαν το αήττητο σερί τους στο Πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας των Εφήβων της ΕΣΚΑΗ. Με τη νίκη αυτή οι παίκτες του Γιώργου Σταθάτου εδραίωσαν την 1η θέση στη βαθμολογία και απέκτησαν μεγάλο προβάδισμα για την άνοδο στην Α Κατηγορία των εφήβων της ΕΣΚΑΗ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και οι δύο ομάδες πρόσφεραν αρκετές συγκινήσεις καθώς έπαιξαν ωραίο μπάσκετ με καλές συνεργασίες και σφιχτές άμυνες που δεν έδιναν το δικαίωμα σε κάποια ομάδα να πάρει μεγάλη διαφορά στο σκορ. Οι γηπεδούχοι στο 1ο ημίχρονο όντας καλύτεροι σε κάποια σημεία κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια με 6 πόντους διαφορά 35-29. Στο 2ο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και εκμεταλλευόμενοι τις λάθος πάσες των παικτών του ΠΑΣ , έβαλαν εύκολους πόντους στην αντεπίθεση αλλά και με τα σουτ 3πόντων πλησίασαν στον 1 πόντο τη διαφορά με σκορ 3ου δεκαλέπτου 42-41. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ΠΑΣ πραγματοποίησε ένα πολύ καλύτερο ”φίνις” στο ματς, με μεγάλο του όπλο την επίθεση, αφού σκόραρε 20 πόντους αλλά και την άμυνα που κατάφερε με τις αλλαγές στα σκρην να περιορίσει τα σουτ των Πατρινών και να πάρει τη μεγάλη νίκη με σκορ 62-51.

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα της Ναυπάκτου ο Παπαθανασίου με 22 πόντους και τον ακολούθησαν οι Λαούρδας και Τσάτσος που σημείωσαν από 12 και 10 πόντους αντίστοιχα.

Δεκάλεπτα: A: 16-11 B: 19-18 Γ: 07-12 Δ: 20-10

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ (Σταθάτος): Λαόυρδας 12(2), Λαγοδήμος, Τσάτσος 10, Στάικος 5, Μελίστας, Τριανταφύλλου, Καραβασίλης 4, Παπαιωάννου, Σταυρόπουλος, Παπαθανασίου 22(1), Φούντας 7, Μήτσος 2.








































bottom of page