top of page

Σχολικοί Αγώνες Βόλεϊ: Νίκη για το 1ο ΓΕΛ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στα πλαίσια των σχολικών αγώνων 2022-23 στην πετοσφαίριση το 1ο ΓΕΛ Ναυπάκτου επικράτησε με 2-0 σετ του ΕΠΑΛ Ναυπάκτου και προκρίθηκε στον τελικό των σχολείων της Ναυπάκτου όπου θα αντιμετωπίσει το 2ο ΓΕΛ Ναυπάκτου.

Καλύτερο το 1ο ΓΕΛ στο πρώτο σετ πήρε διαφορά από την αρχή και σταδιακά την αύξησε επικρατώντας με 25-12. Στο δεύτερο σετ το παιχνίδι ήταν ντέρμπι μέχρι τα μισά (16-13) αλλά με όπλο του το σερβίς το 1ο ΓΕΛ πήρε τη νίκη με 25-17 και 2-0 στα σετ και περιμένει τώρα τον ορισμό του αγώνα με το 2ο ΓΕΛ για το παραδοσιακό ντέρμπι της πόλης ανάμεσα στα δύο σχολεία. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο πολύπειρος προπονητής πετοσφαίρισης και παλαίμαχος βολεϊμπολίστας του Ολυμπιακού Κώστας Κούστας.

Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του γυμναστή του 1ου ΓΕΛ Ναυπάκτου Σπύρου Σταυρόπουλου που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή.

ΕΠΑΛ Ναυπάκτου (Κώστας Τζουμέρκας): Καραγιάννη Ι., Δαδιώτη Δ., Κουφογιάννη Π., Κυρίτση Ι., Σαλεμένου Ε., Νανούσι Ε., Γεωργακοπούλου Δ., Κουρσούμη Π.

1ο ΓΕΛ Ναυπάκτου (Νίκος Νούλας): Καλουδιώτη Χ., Μασίνα Ε., Καραδήμα Κ., Μπάκο Ε., Δανιά Γ., Καρασμαΐλη Γ., Καρρέρ Λ., Κατσάμπα Χ., Κυρίτση Α., Σακαβέλη Β., Λούσκα Ε., Σταυροπούλου Δ., Πασσάκου Σ.

bottom of page