top of page

Α.Ο. ΧΑΛΚΕΙΑΣ: Ευχαριστήρια Επιστολή

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023.

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Χάλκειας,  πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας για το πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣ Αιτωλ/νίας, στον Α΄ όμιλο του οποίου συμμετέχει από φέτος, αισθάνεται την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τους παρακάτω υποστηρικτές της ομάδας, οι οποίοι με μεγάλη αγάπη αγκάλιασαν την προσπάθειά μας για προσφορά στη νεολαία της περιοχής και στήριξαν με περίσσεια χαρά, ο κάθε ένας με τον τρόπο του, τον Σύλλογο.

Έτσι ευχαριστούμε θερμά:

1) Την οικογένεια ΖΕΛΙΟΥ που συμβάλει σε όλες τις υποχρεώσεις της ομάδας (κάλυψηνομικής υποστήριξης, κάλυψη ιατρικής υποστήριξης, μετακινήσεων, διαχείρισης των αγώνων και λοιπών αναγκών της ομάδας).

2) Τον Κο Χρυσανθόπουλο Λάμπρο ο οποίος διέθεσε στην ομάδα αθλητικό υλικό για όλους τους αθλητές της (από ένα πλήρες σετ <<BOX>> αθλητικών εμφανίσεων προπόνησης και αποστολής <Φανέλες- Σορτς- Σάκους- Φόρμες- Αδιάβροχα – Μπουφάν>).

3) Το  CAFÉ ΦΟΙΝΙΚΑΣ στην Κάτω Βασιλική, του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας Κώστα Λιάγκου, ο οποίος διέθεσε μεγάλο αριθμό από μπάλες ποδοσφαίρου καλύπτοντας τις ανάγκες του Συλλόγου.

4) Τον Κο ... , ο οποίος θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του, που αν και δεν είναι από την περιοχή μας, συμβάλει με τον τρόπο του στην προσπάθειά μας

Ευχαριστούμε, επίσης, τους παρακάτω οι οποίοι στέκονται στο πλευρό μας και μας στηρίζουν με κάθε τρόπο:

• Το Restaurant ΣΟΥΣΟΥΡΟ (Κώστας Αθ. Ζέλιος) στην παραλία Ψανής Ναυπάκτου.

• Τον Χρυσόστομο Πασσίσηγια την κάλυψη που μας παρείχε στα τυπώματα του αθλητικού υλικού.

• Την εταιρεία Αφοι Καλαβρουζιώτη ΟΕ στο Ευηνοχώρι για την προσφορά δώρου και υλικού. -Την εταιρεία ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ (Electro Net) Ναυπάκτου για την προσφορά δωροεπιταγής.

• Το μέλος της ομάδας και ιδιοκτήτη του CAFÉ TAPSAKIAS, ΦουσέκηΛευτέρη για την συνεχή συμβολή του σε εφοδιασμό της ομάδας με νερά και άλλα υλικά.

• Το μέλος της ομάδας Τσιλιγιάννη Μάρκο που καλύπτει τις ανάγκες της ομάδος σε χαρτικά, σε εκτυπωτικά  και φωτοτυπικά έξοδα.

• Τα μέλη του Συλλόγου και τους φίλους που συνδράμουν σε κάθε κάλεσμά μας για κάλυψη υποχρεώσεων.

• Και τέλος ευχαριστεί όλους όσους προσφέρουν ανιδιοτελώς, αναλώνοντας χρόνο, καταθέτοντας κόπο και έξοδα για να στηρίξουν έμπρακτα τον τόπο τους και το ιστορικό Σωματείο.


ΤΟ Δ.Σ. του Α.Ο. ΧΑΛΚΕΙΑΣ

Χάλκεια 20-10-2023

bottom of page