top of page

Βόλεϊ Κορασίδων: Διπλό μέσα στην Πάτρα για τη Ναύπακτο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

Με το τρίποντο της νίκης απέδρασαν από το κλειστό “Κώστας Πετρόπουλος” της Πάτρας οι κορασίδες της Ομόνοιας Ναυπάκτου επικρατώντας με 1-3 σετ του Ερμή Πάτρας σε ένα ωραίο παιχνίδι, το καλύτερο φετινό για τις Ναυπάκτιες σε άμυνα και επίθεση.

Ισχνό προβάδισμα είχε ο Ερμής από την αρχή του παιχνιδιού όταν στο 8-7 με συνεχόμενους πόντους με τη Μουσακιάν στο σερβίς το σκορ έγινε 8-13. Σταδιακά ο Ερμής βελτιώθηκε και έχοντας πολλές τελειωμένες επιθέσεις και πολύ λίγα λάθη πήρε το σετ με 25-18. Βελτιωμένη η Ομόνοια στη συνέχεια τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά σε μπλοκ και άμυνα κόντραρε την πατρινή ομάδα σε ένα ισορροπημένο σετ. Με την Αποστολοπούλου στο σερβίς ο Ερμής μετέτρεψε το εις βάρος του 16-17 σε 21-17 για να απαντήσει άμεσα η Μπάκο με καλό σερβίς και συνολική καλή αμυντική δουλειά κάνοντας το 21-24, δίνοντας ουσιαστικά το σετ στην Ομόνοια (23-25).

Άνετη επικράτηση για την Ομόνοια στο τρίτο σετ. Πήρε νωρίς προβάδισμα με το καλό σερβίς της Σφήκα (1-6) και παρότι ο Ερμής μείωσε 15-16, δεν το έβαλε κάτω και πήρε τα σετ με 18-25. Συναρπαστικό το τρίτο σετ, με πολλές μεγάλες σε διάρκεια φάσεις και τις δύο ομάδες να φτάνουν στο 7-7 με επτά ισοπαλίες. Η Καραγιάννη έδωσε ώθηση στις φιλξενούμενες από τη θέση ένα για να γίνει το 7-12 για να απαντήσει εμ τον ίδιο τρόπο ο Ερμής μειώνοντας σε 11-12 με την Κουτρουμπάνου. Οι δύο ομάδες πήγαν πόντο πόντο ως το 21-22, με την Ομόνοια πιο ψύχραιμη στο τέλος να κατακτά το σετ 22-25 και μαζί τη νίκη με 1-3 σετ. Αυτή ήταν η τρίτη νίκη για τις κορασίδες στα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει ως τώρα και μάλιστα συνεχόμενη, κάνοντας ένα μικρό σερί.

Πρώτη σκόρερ για την Ομόνοια στο συγκεκριμένο παιχνίδι η Μπάκο με 13 πόντους ενώ την ακολούθησαν στο σκοράρισμα η Μουσακιάν με 11, 7 εκ των οποίων με τελειωμένα μπλοκ και η Σφήκα με 10 σε μια μέρα όπου το σύνολο της ομάδας απέδωσε καλά. Αποστολοπούλου και Κουτρουμπάνου ξεχώρισαν για τις γηπεδούχες.

Στην εμβόλιμη αγωνιστικής της Τετάρτης 7 Δεκεμβρίου η Ομόνοια έχει ρεπό και έτσι στο επόμενο παιχνίδι της θα αντιμετωπίσει την Ολυμπιάδα Πάτρας το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στο κλειστό της Ναυπάκτου.

Ερμής Πατρών (Κορδός): Καλαπόδη, Αποστολοπούλου, Αργυράτου, Βασιλοπούλου, Καραβούλια, Κουτρουμπάνου, Μαυρέλη, Μπάρη, Νικολαΐδη, Πατρώνη, Σταμούλη, Φαλίδα.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Κοκόλας): Διαμάντη, Καραγιάννη, Καραΐσκου, Καραχάλιου, Μουσακιάν, Κώστα Γ., Παπαϊωάννου, Ρούμπα, Σταμάτη, Σταυροπούλου, Σφήκα, Μπάκο.


bottom of page