top of page

Βόλεϊ Γυναικών: Τρίποντο ανάσα για την Ομόνοια

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022


Σημαντικό τρίποντο για την εξέλιξη του πρωταθλήματος πήρε η γυναικεία ομάδα της Ομόνοιας Ναυπάκτου απέναντι στην Ολυμπιάδα Πάτρας. Νίκησε μέσα στο κλειστό της Ναυπάκτου 3-0 σετ και παράλληλα κάλυψε και τη διαφορά των πόντων της ήττας του πρώτου γύρου μέσα στην Πάτρα.

Από το ξεκίνημα η Ομόνοια πήρε μικρό προβάδισμα στο σκορ και έχοντας καλή απόδοση στο σερβίς και την κόντρα μπάλα μπόρεσε σιγά σιγά να μεγαλώσει τη διαφορά και να πάρει το σετ με 25-20. Εντυπωσιακό ξεκίνημα και στο δεύτερο σετ με τη Ρουστέμη να ξεκινάει στο σερβίς και να κάνει το 6-0, σκορ που έβαλε τις βάσεις της επικράτησης και στο σετ αυτό για να επικρατήσει και πάλι η Ομόνοια με 25-17, έχοντας καλύψει ήδη από το δεύτερο σετ τη διαφορά των πόντων της ήττας του πρώτου αγώνα. Βελτιωμένη η Ολυμπιάδα στο τρίτο σετ έβαλε δύσκολα στις γηπεδούχες και προηγήθηκε με 9-10. Και πάλι με τη Ρουστέμη στο σερβίς αλλά και πολύ καλή αντίδραση στο σύνολο της ομάδας στην κόντρα μπάλα με ένα σερί επτά πόντων έγινε το 16-10. Η Ολυμπιάδα στο τέλος πλησίασε στον πόντο (20-19) αλλά στο τέλος του σετ οι Ναυπάκτιες ήταν αυτές που χαμογέλασαν παίρνοντας δύναμη και από τον παλμό που δημιούργησε η εξέδρα και ο πάγκος.

Με τη νίκη αυτή η Ομόνοια πλησίασε τις ομάδες της τρίτης θέσης στους δύο βαθμούς και βλέπει με αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος στο ξεκίνημα του δευτέρου γύρου της Α’ φάσης στην απαιτητική Β’ Εθνική κατηγορία.

Ρεπό έχει η Ομόνοια Ναυπάκτου την επόμενη αγωνιστική, στην αναμονή της τελευταίας αναμέτρησης πριν τη διακοπή των εορτών των Χριστουγέννων στις 18/12 στη Σπάρτη με τον τοπικό Σπαρτιατικό.

Ομόνοια Ναυπάκτου: (Τσακανίκας): Καραγιάννη, Καραχάλιου, Κατσάμπα, Μπάκο, Μπαλή, Νάκη, Πελέκη, Ρουστέμη, Σταμάτη, Σφήκα, Σχίζα, Σωτηροπούλου.

Ολυμπιάδα Πάτρας: (Τζουβέκας): Γαλάνη, Καραβιώτη, Αθανασακοπούλου, Βολιώτη, Δημητρακοπούλου, Καπογιαννοπούλου, Κόλια, Κοτσώρη, Νικολάου, Σουβαλιώτη, Στεργιοπούλου, Πάτσικα.


Ρεπορτάζ του αγώνα



Φωτογραφίες του αγώνα



































bottom of page