top of page

Βόλεϊ: Τουρνουά αναπτυξιακών τμημάτων

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Με επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο 26 Νοεμβρίου το τουρνουά των αναπτυξιακών τμημάτων του βόλεϊ από την Ομόνοια Ναυπάκτου στο κλειστό γυμναστήριο του Παπαχαραλαμπείου Σταδίου της Ναυπάκτου.

Η συμμετοχή των παιδιών ήταν μεγάλη, ειδικά της γηπεδούχου ομάδας, με συνολικά περισσότερα από 160 παιδιά να λαμβάνουν μέρος στην εκδήλωση. Εκτός της Ομόνοιας στο κλειστό της Ναυπάκτου βρέθηκε ο Φιλαθλητικός Λεχαινών και ο Ακαρνάν Αγρινίου με το σύνολο των παιδιών να χαίρονται το άθλημα που αγαπούν για περισσότερες από 3 ώρες.

Η αρχή έγινε με τα παιδιά του Δημοτικού με αντιπάλους μικρούς αθλητές από την Α' έως και την ΣΤ' τάξη του Δημοτικού σε παιχνίδια που το τελικό σκορ δεν ήταν το ζητούμενο αλλά κυρίως αυτό που έπαιζε το βασικό ρόλο ήταν η διασκέδαση των παιδιών μέσα από τον αθλητισμό.

Τη σκυτάλη πήραν τα μεγαλύτερα παιδιά, όπου σε εξάδες πλέον προσπάθησαν να παίξουν σωστό βόλεϊ, γνωρίζοντας παιδιά από άλλες ομάδες και περιοχές κάνοντας όμορφες αθλητικές φιλίες.

Η διοίκηση της Ομόνοιας Ναυπάκτου ευχαριστεί τις προπονήτριες των ομάδων που συμμετείχαν. Για τον Φιλαθλητικό Λεχαινών την κ. Όλγα Γιάντσιου και για τον Ακαρνάν Αγρινίου τη κ. Αγγελική Τσίγκου. Για την Ομόνοια Ναυπάκτου την όλη διοργάνωση συντόνισαν οι προπονητές της ομάδας Κυριάκος Κοκόλας και Ντίνος Τσακανίκας.

Οι τρεις ομάδες στο τέλος της εκδήλωσης έδωσαν ραντεβού να ξαναβρεθούν σε μια από τις τρεις πόλεις για νέα αθλητική συνάντηση στην πρώτη ημερομηνία που θα βρεθεί διαθέσιμη.

Ρεπορτάζ από το τουρνουά

Φωτογραφίες από το τουρνουά




























bottom of page