top of page

Volley κορασίδων: Νίκη στο τάι μπρέικ για την Ομόνοια Ναυπάκτου

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022



Ένα συναρπαστικό παιχνίδι έγινε ανάμεσα στις κορασίδες της Ομόνοιας Ναυπάκτου και στις αντίστοιχες της Ε.Α.Πατρών, με τις δύο ομάδες να λύνουν τις διαφορές τους στο τάι μπρέικ και την Ομόνοια να κερδίζει τελικά με 3-2.

Κοντά στο σκορ οι δύο ομάδες ως το 9-7 όταν με καλό σερβίς από τη Φασούλη έγινε το 15-7 με το σκορ να ανεβαίνει στο 24-11. Οι πολλές αλλαγές στη σύνθεση των γηπεδούχων και το καλό σερβίς από την Χριστοδούλου έδωσαν ανάσα στις φιλοξενούμενες που μείωσαν σε 24-20 με ένα σερί εννέα πόντων όμως το σετ πήγε στη Ομόνοια με 25-20. Καλύτερη η ΕΑΠ στο ξεκίνημα του δευτέρου σετ όπου προηγήθηκε με 2-6 με την Ομόνοια σταδιακά να επανακτά το προβάδισμα και με τη Σφήκα στο σερβίς να ανεβάζει τη διαφορά στο 21-13 με πέντε σερί πόντους και να κλείνει το σετ με 25-15 κάνοντας το 2-0.

Τα κορίτσια του Νίκου Μαθιουδάκη όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Ξεκίνησαν δυναμικά το τρίτο σετ και με δύναμη από το σερβίς, κυρίως με τις Χριστοδούλου, Ανδριανή, Κουλούρη και Παγούρα πήραν εύκολα το σετ με 10-25. Με ορμή από το τρίτο σετ η ΕΑΠ προηγήθηκε και στο τέταρτο 3-11 με την Ομόνοια να αντεπιτίθεται και να ισοφαρίζει 14-14. Η ΕΑΠ πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ με 15-21 αλλά και πάλι οι γηπεδούχες ισοφάρισαν και προηγήθηκαν 22-21. Πιο ψύχραιμες οι πατρινές στο τέλος του σετ επικράτησαν 22-25 και πήγαν το παιχνίδι στο τάι μπρέικ.

Κανένα περιθώριο δεν άφησαν στην Πατρινή ομάδα το κορίτσια του Κυριάκου Κοκόλα στο καθοριστικό πέμπτο σετ. Προηγήθηκαν με πολύ καλό σερβίς της Σφήκα με 6-1, πήγαν στην αλλαγή των γηπέδων στο 8-5 και με καλό σερβίς της Φασούλη στο τελείωμα και συνολική καλή λειτουργία της ομάδας επικράτησαν με το ευρύ 15-6 παίρνοντας τη δεύτερή τους νίκη σε τρεις αγώνες αυτή τη φορά με 3-2 σετ.

Επόμενη αγωνιστική για την Ομόνοια Ναυπάκτου, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στο “Κ.Πετρόπουλος” της Πάτρας με αντίπαλο τον Ερμή Πατρών.



Ρεπορτάζ του αγώνα




Φωτογραφίες του αγώνα

















































































































Ομόνοια Ναυπάκτου (Κοκόλας): Διαμάντη, Καραγιάννη, Καραΐσκου, Καραχάλιου, Μουσακιάν, Κώστα Μ., Παπαϊωάννου, Ρούμπα, Σταμάτη, Σταυροπούλου, Σφήκα, Φασούλη, Στεργίου, Δανιά.

E.A.Πατρών (Μαθιουδάκης): Παγούρα, Κουλούρη, Καμενίτσα, Γκοτσινού Δ., Γκοτσινού Ν., Θεοδωροπούλου, Θανασά, Τοτσίλα, Χριστοδούλου, Κωστοπούλου, Ανδριανή, Καρβέλη.

bottom of page