top of page

ΠΑΣ Ναυπάκτου: «PAS NAFPAKTOU BASKETBALL CAMP 2024» με τον Αμερικανό προπονητή και skill trainer PATRICK GOOD

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Η Ακαδημία Μπάσκετ του ΠΑΣ Ναυπάκτου, μετά την περσινή επιτυχημένη συνεργασία με τον skill trainer CΟLSTON CAPNICK, διοργάνωσε και φέτος το «PAS NAFPAKTOU BASKETBALL CAMP 2024», στο οποίο έδωσε το παρόν ο προπονητής και skill trainer PATRICK GOOD. Το «PAS NAFPAKTOU BASKETBALL CAMP 2024» πραγματοποιήθηκε για πέντε ημέρες στην πόλη της Ναυπάκτου, από τη 1 έως τις 5 Ιουλίου 2024. Τις πρώτες τρεις ημέρες υπό την επίβλεψη του προπονητή και επικεφαλής της Ακαδημίας του ΠΑΣ Ναυπάκτου Γιώργου Σταθάτου, μέσα από εξειδικευμένο πρόγραμμα προπόνησης και με τη βοήθεια των προπονητών του συλλόγου, οι συμμετέχοντες αθλητές είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν και να βελτιώσουν πολλούς τομείς του παιχνιδιού τους.

Στις 4 και 5 Ιουλίου ο PATRICK GOOD παρουσίασε το πλούσιο ασκησιολόγιό του, μεταφέροντας πολλά από τα μυστικά του μαγικού κόσμου του Αμερικάνικου Μπάσκετ, μεταξύ αυτών και τις τεχνικές του μπάσκετ που χρησιμοποιούνται στις ακαδημίες των Η.Π.Α..

Το «PAS NAFPAKTOU BASKETBALL CAMP 2024» εκμεταλλεύεται την άριστη συνεργασία που έχει με την Aκαδημία Mπάσκετ «Ντούγιας» Ntougias Basketball CAMP από τα Ιωάννινα, η οποία πρωτοπορεί στην Ήπειρο πραγματοποιώντας ανάλογες διοργανώσεις, φιλοξενώντας κορυφαίους προπονητές.

 Δηλώσεις προπονητών




























Comments


bottom of page