top of page

ΠΑΣ Ναυπάκτου: Ο Patrick Good στη Ναύπακτο για το PAS NAFPAKTOU BASKETBALL CAMP 2024

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

Ο Patrick Good στη Ναύπακτο για το PAS NAFPAKTOU BASKETBALL CAMP 2024

Ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας, δεν επέτρεψε στον Derek Ruff να δώσει το «παρών» στο PAS NAFPAKTOU BASKETBALL CAMP 2024, όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά, ωστόσο άμεσα βρέθηκε ο αντικαταστάτης του, χάρη στα γρήγορα αντανακλαστικά του Νίκου Ντούγια, του υπεύθυνου της ομώνυμης Ακαδημίας των Ιωαννίνων που διατηρεί άριστη συνεργασία με την ομάδα της Ναυπάκτου.

Ο λόγος για τον νυν προπονητή κολεγίου, σκάτουερ και skill trainer Patrick Good, που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ με την ιστορική επίδοση των 11 (!) τριπόντων σε ένα παιχνίδι και μάλιστα δύο φορές να αποτελεί ένα ενδεικτικό «παράσημο» της πολυεπίπεδης καριέρας του.

Ο Patrick Good, έχοντας πάνω από 2.700 πόντους και 700 τελικές πάσες, επιλέχθηκε για να εμφανιστεί σε διαφημίσεις για εταιρείες-κολοσσούς όπως η Sprite, η Adidas και το NBA, δείχνοντας τις δεξιότητες και την προσωπικότητά του σε ένα ευρύτερο κοινό. Επιπλέον, είχε τη μοναδική ευκαιρία να προπονήσει τους αστέρες του ΝΒΑ Τράε Γιανγκ και Άντονι Έντουαρντς, αποκτώντας εμπειρία και γνώσεις που έχουν εμπλουτίσει την κατανόησή του για το παιχνίδι.


コメント

コメントが読み込まれませんでした。
技術的な問題があったようです。お手数ですが、再度接続するか、ページを再読み込みしてださい。
bottom of page