top of page

Ομόνοια Ναυπάκτου: 6ο Διεθνές Τουρνουά Βόλεϊ Κορασίδων - Παρουσίαση των ομάδων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

Βίντεο από την παρουσίαση των ομάδων

Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του 6ου Διεθνούς Τουρνουά Βόλεϊ Κορασίδων που συνδιοργανώνει η Ομόνοια Ναυπάκτου μαζί με τον Δήμο Ναυπακτίας και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με την παρουσίαση των ομάδων που συμμετέχουν στο τουρνουά, το απόγευμα της Δευτέρας 24 Ιουνίου στο λόμπι του Ξενοδοχείου Λεπάντο.

 Ο πρόεδρος της Ομόνοιας Ναυπάκτου κ.Αντώνης Σχοινάς αφού ευχαρίστησε τις ομάδες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Ομόνοιας, τις καλωσόρισε και ευχήθηκε να έχουν ένα όμορφο τετραήμερο στην πόλη και φυσικά καλούς αγώνες στο κλειστό του Εθνικού Παπαχαραλαμπείου Σταδίου της Ναυπάκτου. Στη συνέχεια ο Αντιδήμαρχος αρμόδιος για θέματα αθλητισμού κ.Ντίνος Τσουκαλάς καλωσόρισε τις φιλοξενούμενες ομάδες, στάθηκε στο πόσο μεγάλη σημασία έχουν αυτές οι διοργανώσεις στην τουριστική ανάπτυξη της πόλης αλλά και στην προώθηση του αθλητικού πνεύματος. Έκλεισε δηλώνοντας πως είναι υποχρέωση του Δήμου να είναι κοντά σε τέτοιες διοργανώσεις και ευχήθηκε σε όλους να έχουν μια υπέροχη διαμονή.

 Ακολούθησαν οι επικεφαλής των ομάδων μαζί με τους αρχηγούς τους που ο κάθε ένας ξεχωριστά χαιρέτησε την εκδήλωση και όλοι μαζί έδωσαν ραντεβού στον αγωνιστικό χώρο. Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν η Ομόνοια Ναυπάκτου, η ASD Roccalumera Pallavoloαπό τη Σικελία (Ιταλία), η Volero Pale από τη Σερβική περιοχή της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, ο ΣΦΠ Χανιά Βόλεϊ,ο Ακρίτας Καλαμάτας, ο Σπαρτιατικός Γ.Σ., ο Άρατος Κιάτου και ο ΑΣΠ Αλίμου.

 Το Τουρνουά γίνεται με τη συνδιοργάνωση της Ομόνοιας Ναυπάκτου, του Δήμου Ναυπακτίας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Χορηγοί της εκδήλωσης είναι το Ξενοδοχείο Λεπάντο, το Super MarketMarketIn, τα Πλαστικά Κοτρώνη και  Νέα Οδός, με υποστηρικτές την επιχείρηση Ήχου και Εικόνας Δημητρίου Ιωάννου και την οργάνωση STRONG ME.

Χορηγός επικοινωνίας είναι η αθλητική διαδικτυακή πύλη ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ (www.athlitikoslogos.gr).

 

Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας έχει τέσσερα παιχνίδια ως εξής:

12:00   ASD Roccalumera Pallavolo - ΑΟ Άρατος Κιάτου

14:00   ΣΦΠ Χανιά Βόλεϊ - Σπαρτιατικός ΓΣ

16:30   Ομόνοια Ναυπάκτου - ΑΟ Ακρίτας Καλαμάτας

18:30   Volero Pale - ΑΠΣ Αλίμου

Φωτογραφίες από την παρουσίαση των ομάδων


Comments


bottom of page