top of page

6ο Διεθνές Τουρνουά Βόλεϊ Κορασίδων: Σήμερα στις 8 το βράδυ η παρουσίαση των ομάδων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

Έτοιμη είναι η διοίκηση της Ομόνοιας Ναυπάκτου για να υποδεχτεί τις ομάδες που θα συμμετέχουν στο 6ο Διεθνές Τουρνουά Βόλεϊ Κορασίδων που διοργανώνει στην πόλη της Ναυπάκτου στις 24-28 Ιουνίου.

Αυτή τη Δευτέρα, στις 24 Ιουνίου και ώρα 20.00, στο λόμπι του Ξενοδοχείου Λεπάντο, που βρίσκεται στην παραλία του Γριμπόβου της Ναυπάκτου θα γίνει η παρουσίαση των οκτώ ομάδων που θα αγωνιστούν όλη την εβδομάδα στο Εθνικό Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου.

Στη φετινή διοργάνωση θα συμμετέχουν εκτός από τη διοργανώτρια Ομόνοια Ναυπάκτου, η Ιταλική ASD Roccalumera Pallavolo από τη Μεσίνα της Σικελίας, η OK Volero Pale από τη σερβική περιοχή της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, ο Ακρίτας Καλαμάτας, ο Σπαρτιατικός ΓΣ, ο Άρατος Κιάτου, ο ΣΦΠ Χανιά Βόλεϊ από την Κρήτη και ο ΑΣΠ Αλίμου από την Αττική.

Τη φετινή χρονιά οι διοργανωτές σε συνεργασία με το STRONG ME έχει εντάξει και ενημερωτικό πρόγραμμα παράλληλα με το αγωνιστικό με θέματα που απασχολούν τα κορίτσια στην ευαίσθητη ηλικία της εφηβείας. Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει εξειδικευμένη ομάδα με επικεφαλής τη Άσπα Θεοφίλου την Δευτέρα 24 Ιουνίου και ώρα 17.00 στο Ξενοδοχείο Λεπάντο, και είναι ανοιχτό σε όλους, διαγωνιζόμενους και μη.

Ο athlitikoslogos.gr χορηγός Επικοινωνίας του τουρνουά.

Τεχνική υποστηριξη: Δημήτριος Ιωάννου.


Comments


bottom of page