top of page

Ομόνοια (Βόλεϊ Αναπτυξιακά): Πρόκριση στην επόμενη φάση για τις παγκορασίδες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Μια νίκη και μία ήτα ήταν τα αποτελέσματα της διπλής τελευταίας αγωνιστικής για τις παγκορασίδες της Ομόνοιας Ναυπάκτου, αποτελέσματα όμως που ήταν αρκετά για να τους δώσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος παγκορασίδων της ΕΣΠΕΠ.

Το Σάββατο 20 Απριλίου οι μικρές της Ομόνοιας φιλοξενήθηκαν στο κλειστό του Πανεπιστημίου Πατρών στο Ρίο από τον ΑΟΦ Πανεπιστημίου. Ψυχρολουσία για τις παγκορασίδες στο πρώτο σετ όταν είδαν το προβάδισμα των 9 πόντων (8-17) να γίνεται καπνός και τα κορίτσια του Νίκου Μαθιουδάκη να κάνουν την ανατροπή κατακτώντας το πρώτο σετ με 25-22. Πιο σοβαρές στη συνέχεια και μειώνοντας κατά πολύ τα λάθη τους τα κορίτσια της Ομόνοιας πήραν τα δύο επόμενα σετ με 11-25 και 12-25 και κατέκτησαν το τρίποντο που τους έδωσε και μαθηματικά την πρόκριση παίρνοντας το τρίτο σετ με 14-25.

ΑΟΦ Πανεπιστημίου Πατρών (Μαθιουδάκης): Καραμούζου, Δημοπούλου, Τσιγκάνου, Αλεξανδροπούλου, Σακκή, Νιφορά.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Κοκόλας-Τσακανίκας): Αγγελοπούλου, Κορτέση, Φασούλη, Τσουκαλά, Πλούμη Κ., Πλούμη Λ., Τριανταφύλλου, Κούστα,  Μπαρδούτσου, Λούκρα, Καραχάλιου Κ , Παναγιωτοπούλου Α., Σακκά, Χολέβα.

*.*

Την Κυριακή 21 Απριλίου η Ομόνοια υποδέχτηκε στο κλειστό της Ναυπάκτου τον πρωτοπόρο και αήττητο Απόλλωνα Πάτρας, σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά δυνατό τεστ και για τις δύο ομάδες ενόψει της συνέχειας στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος.

Η Ομόνοια κατάφερε με ανατροπή να κερδίσει ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη πρώτο σετ με 27-25 αλλά η συνέχεια δεν ήταν το ίδιο καλή. Ο Απόλλωνας κυριάρχησε στα δύο επόμενα σετ τα οποία και κέρδισε με 16-25 και 8-25, σκορ που τον έφερε να προηγείται στα σετ 1-2. Στο τέταρτο σετ η Ομόνοια εμφανίστηκε ανταγωνιστική μέχρι το τέλος χωρίς όμως να μπορέσει να αποφύγει την ήττα με 20-25. Καλύτερη παίκτρια του αγώνα η Φωτιάδη με 20 πόντους ενώ την ακολούθησαν στο σκοράρισμα η Λούκρα με την Φασούλη της Ομόνοιας με 13 και 12 πόντους αντίστοιχα. Από τον συγκεκριμένο όμιλο ο Απόλλωνας προκρίθηκε στην επόμενη φάση ως πρώτος ενώ τον ακολούθησε η Ομόνοια ως δεύτερη.

Απόλλων Πάτρας (Γεωργιόπουλος): Θεοφάνη Λ., Πέττα, Γεωργίου, Μπαλκάμου, Χρηστίδη, Διγγελοπούλου, Θεοφάνη Ν., Φωτιάδη

Ομόνοια Ναυπάκτου (Κοκόλας-Τσακανίκας): Αγγελοπούλου, Καραχάλιου Κ., Κορτέση, Κούστα, Λούκρα, Μπαρδούτσου, Παναγιωτοπούλου Α., Πλούμη Κ., Πλούμη Λ., Σακκά, Τριανταφύλλου, Τσουκαλά, Φασούλη, Χολέβα.









































































bottom of page