top of page

Ομόνοια Ναυπάκτου: Γνωριμία με το Beach Volley για τα κορίτσια του Γυμνασίου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Την πρώτη τους επαφή με το άθλημα του beach volley είχαν την ευκαιρία να κάνουν τα κορίτσια του Γυμνασίου, στην ημερίδα που διοργάνωσε το πρωινό της Κυριακής 14 Απριλίου η Ομόνοια Ναυπάκτου. Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στις νέες εγκαταστάσεις γηπέδων beach volley στην παραλία Βαρειάς της Ναυπάκτου.

Η πρόσκληση ήταν ανοικτή για όλα τα παιδιά του Γυμνασίου που προπονούνται στα τμήματα υποδομής της Ομόνοιας Ναυπάκτου εκμεταλλευόμενη η Διοίκηση του συλλόγου τις πολύ καλές καιρικές συνθήκες. Η συμμετοχή ήταν αρκετά μεγάλη με 42 συνολικά παιδιά να συμμετέχουν, παιδιά που στην συντριπτική τους πλειοψηφία έμπαιναν για πρώτη φορά σε αγωνιστικό χώρο με άμμο. Η πρώτη γνωριμία περιλάμβανε παιχνίδι, αφού πρώτα το σύνολο των παιδιών χωρίστηκε σε ομάδες, με τις μικρές αθλήτριες να ανανεώνουν το ραντεβού τους με την άμμο με την πρώτη ευκαιρία.

Στις προθέσεις της Διοίκησης του συλλόγου είναι η δημιουργία τμημάτων εκμάθησης beach volley για αρχάριους και προχωρημένους (αγωνιστικό επίπεδο) αλλά και η διοργάνωση, πέρα από τα κλασσικά και θεσμοθετημένα πλέον καλοκαιρινά  τουρνουά, προπονητικών τουρνουά και αγώνων προετοιμασίας για αθλητές που έχουν στόχο τη συμμετοχή τους σε πανελλήνια πρωταθλήματα.









bottom of page