top of page

Ομόμοια Ναυπάκτου (Βόλεϊ Κορασίδων): Φιλική αναμέτρηση με τη Γερμανική Blau Weiss Dingden

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Την ευκαιρία να αγωνιστεί με τη Γερμναική Blau Weiss Dingden από την Ρηνανία Βεστφαλία είχε η Ομόνοια Ναυπάκτου στο μίνι τουρνουά που διοργάνωσε η Ε.Α. Πατρών στα πλαίσια της φιλοξενίας της γερμανικής ομάδας στην Πάτρα, σε ένα πρόγραμμα ελληνογερμανικών ανταλλαγών με θέμα τον αθλητισμό.

Τα κορίτσια της Ναυπάκτου είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν τόσο με την ΕΑΠ όσο και με την Blau Weiss Dingden βλέποντας στον αγωνιστικό χώρο το επίπεδο ετοιμότητας των κοριτσιών από τη Γερμανία που βρίσκονται στην ίδια ηλικία με αυτές και κατάγονται από μία πόλη παρόμοια σε μέγεθος με τη δική τους. Παρά την ήττα της Ομόνοιας Ναυπάκτου από τους Γερμανούς ενθαρρυντικά ήταν τα σχόλια του Γερμανού προπονητή τόσο για την δομή και την οργάνωση της Ναυπάκτιας ομάδας όσο και για το αγωνιστικό επίπεδο των κοριτσιών.

Η φιλοξενία της ΕΑΠ στο κλειστό του Αγίου Διονυσίου έκλεισε με γεύμα και για τις τρεις ομάδες και ανταλλαγή απόψεων ανάμεσα στους παρευρισκόμενους.

Για τα κορίτσια της Ναυπάκτου αυτό ήταν το ξεκίνημα για τη φετινή χρονιά, αμέσως μετά τη λήξη των πρωταθλημάτων. Μετά το τουρνουά της ΕΑΠ με τη συμμετοχή και της Γερμανικής ομάδας, η Ομόνοια ετοιμάζεται για τη Σκιάθο την περίοδο των εορτών του Πάσχα για τουρνουά φιλοξενούμενη απλό την τοπική ομάδα και τον παλαιό προπονητή της γυναικείας ομάδας της Ομόνοιας Ναυπάκτου κ.Γιάννη Ζήκο.

Και φυσικά, στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας είναι το 6ο Διεθνές Τουρνουά Βόλεϊ Κορασίδων με οικοδεσπότρια την Ομόνοια Ναυπάκτου, με επιβεβαιωμένες ήδη της περισσότερες ομάδες και ανοικτό το ενδεχόμενο να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο η διοργάνωση.





bottom of page