top of page

Ομόνοια Ναυπάκτου (Βόλεϊ αναπτυξιακά): Διπλή έξοδος στον Απόλλωνα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

Με διπλή αγωνιστική συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους τα αναπτυξιακά τμήματα της Ομόνοιας Ναυπάκτου. Την Κυριακή 31 Μαρτίου τόσο οι κορασίδες όσο και οι παγκορασίδες φιλοξενήθηκαν στο κλειστό του Απόλλωνα Πάτρας σε ένα απόγευμα γεμάτο βόλεϊ. Οι μικρές αθλήτριες μπορεί να μην κατάφεραν να κερδίσουν κανένα από τα δύο παιχνίδια, κέρδισαν όμως σε αγωνιστικές εμπειρίες.

  Πρώτες αγωνίστηκαν οι κορασίδες στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων για το τμήμα αυτό, σε ένα παιχνίδι με τον νικητή να προκρίνεται στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος. Καλύτερος ο Απόλλωνας στο ξεκίνημα του παιχνιδιού εκμεταλλεύτηκε τα πολλά λάθη των φιλοξενούμενων και πήρε μεγάλες διαφορές κερδίζοντας άνετα το πρώτο σετ. Αντέδρασε η Ομόνοια στο δεύτερο σετ και παίζοντας αρκετά καλό βόλεϊ, πήρε μικρό προβάδισμα που το διατήρησε ως το τέλος, έδειξε ψυχραιμία στους τελευταίους κρίσιμους πόντους και πήρε το σετ με 24-26.

Η συνέχεια δεν ήταν το ίδιο καλή για την Ομόνοια που έχασε με σχετική ευκολία το τρίτο σετ με 25-17 και πάλεψε ως το τέλος να στείλει το παιχνίδι το τάι μπρέικ όμως τα κορίτσια του Απόλλωνα έκαναν το 26-24 κατακτώντας τη νίκη.

Απόλλων Πάτρας (Γεωργιόπουλος): Παπαδούλη, Χρηστίδη, Στατούλια, Λινάρδου, Σπίνου, Πέττα, Γιαννοπούλου Σ., Τζούδα, Καρανικόλα, Μπαλκάμου, Φωτιάδη. 

Ομόνοια Ναυπάκτου (Κοκόλας-Τσακανίκας): Ανδριτσοπούλου, Καραΐσκου, Καραχάλιου Α., Κώστα Γ., Κώστα Μ., Μουσακιάν, Παναγιωτοπούλου Π., Παπαχαραλάμπους, Παπαϊωάννου, Ρούμπα, Σφήκα, Τυροσβούτη, Φασούλη.  

 

Τη σκυτάλη στον αγωνιστικό χώρο πήραν οι ομάδες των παγκορασίδων, στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου του αντίστοιχου πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΠ.

Οι μικρές της Ομόνοιας μπήκαν πολύ νευρικές στο παιχνίδι, κάνοντας πολλά λάθη αλλά κυρίως χωρίς αγωνιστικό ρυθμό. Αυτό είχε σαν συνέπεια να χάσουν το πρώτο σετ με 25-14. Στη συνέχεια κατάφεραν να βελτιώσουν την αγωνιστικό της εικόνα και να παρουσιαστούν ανταγωνιστικές απέναντι στην ομάδα του Απόλλωνα Πάτρας αλλά παρόλα αυτά δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα με 25-19 στο δεύτερο σετ και με 25-18 στο τρίτο σετ.

Για τις παγκορασίδες ο δεύτερος γύρος ξεκινάει αυτό το Σάββατο 6 Απριλίου με την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΟΦ Πανεπιστημίου Πατρών.

Απόλλων Πάτρας (Γεωργιόπουλος): Χρηστίδη, Πέττα, Θεοφάνη, Διγγελοπούλου, Γιαννοπούλου Ν., Μπαλκάμου, Φωτιάδη

Ομόνοια Ναυπάκτου (Κοκόλας-Τσακανίκας): Αγγελοπούλου, Καραχάλιου Κ., Κορτέση, Κούστα, Λούκρα, Μπαρδούτσου, Πλούμη Κ., Πλούμη Λ., Σακκά, Τριανταφύλλου, Τσουκαλά, Φασούλη, Χολέβα.







Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page