top of page

ΠΑΣ Ναυπάκτου: Την πρώτη τους ήττα τη φετινή χρονιά γνώρισαν οι έφηβοι.

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ 43-72

Την πρώτη τους ήττα τη φετινή χρονιά γνώρισαν οι έφηβοι του ΠΑΣ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Τελικής Φάσης του πρωταθλήματος των Εφήβων της ΕΣΚΑΗ. Η ομάδα της Ναυπάκτου είχε εκ προοιμίου πολύ δύσκολο έργο καθώς είχε να αντιμετωπίσει την ομάδα του Προμηθέα Πάτρας που τα τελευταία χρόνια διακρίνεται με μετάλλια και τίτλους στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ελλάδος.

Οι παίκτες του Γιώργου Σταθάτου ξεκίνησαν τον αγώνα αγχωμένα λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου, κάνοντας αρκετά λάθη σε άμυνα και επίθεση και με το κλείσιμο του 1ου δεκαλέπτου βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 11-27. Στα επόμενα 3 δεκάλεπτα προσπάθησαν να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί, βρήκαν καλύτερες επιλογές παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο μπάσκετ και να εισπράξουν το χειροκρότημα από την κερκίδα για την αξιοπρεπή τους εμφάνιση.

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα της Ναυπάκτου ήταν ο Μήτσος που σημείωσε 10 πόντους (κάνοντας το καλύτερο φετινό του παιχνίδι),  και τον ακολούθησε ο Παπαθανασίου που σημείωσε 9 πόντους. Από τον Προμηθέα που είχε πλουραλισμό στην επίθεση πρώτος σκόρερ ήταν ο Βλάσσης με 14 πόντους και τον ακολούθησαν οι Στέβοβιτς και Μανωλιτσάκης με 12 και 11 πόντους αντίστοιχα.

Δεκάλεπτα: A: 11-27 B: 11-15 Γ: 09-17 Δ: 12-13

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ (Σταθάτος): Λαούρδας 5, Γερόπαπας 6, Λαγοδήμος, Στάικος 5(1), Τριανταφύλλου 2, Ανδρεόπουλος, Ζαχαριάς 1, Παπαθανασίου 9, Φούντας 5, Σταμάτης, Παπάς, Μήτσος 10.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Σκροπολίθας): Ντούβας 8(1), Ξένος, Διαμαντίδης 2, Στέβοβιτς 12(2), Βλάσσης 14(1), Βασιλείου 9(1), Θεοδωρίδης 2, Φανουράκης, Δενδής 7(1), Χριστοδουλόπουλος, Μανωλιτσάκης 11(1), Παπαλεξανδράκης 7.





























































bottom of page