top of page

Α.Ο.Λυγιάς: Επικράτησε με το ευρύ 4-0 του Άρη Αιτωλικού

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Για την 18η αγωνιστική και τελευταία του πρωταθλήματος του 1ου Ομίλου της Β΄ Κατηγορίας, η ομάδα του Λυγιά επικράτησε με το ευρύ 4-0 του Άρη Αιτωλικού, στο Δημοτικό Γήπεδο Λυγιά, τερματίζοντας στην τέταρτη θέση στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Λυγιάς έπαιξε πολύ ωραία σε ακόμα ένα παιχνίδι, κάνοντας έναν εξαιρετικό δεύτερο γύρο, με μόλις μια ήττα από τον πρωταθλητή Όμηρο Νεοχωρίου. Δημιούργησε και σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα τέρματα, έχοντας για ακόμη ένα ματς χαμένα τετ α τετ.

Το 1-0 θα γίνει στο 34ο λεπτό με τον Δημητρόπουλο Βασίλη, κάνοντας ένα σουτ το οποίο θα πιάσει αρχικά ο νεαρός τερματοφύλακας του Άρη, αλλά η μπάλα θα του φύγει μέσα από τα χέρια και θα καταλήξει στην εστία του. Στο 36' θα γίνει το 2-0, από τον Σφήκα Λούη, με πλασέ σε κενή εστία. Το 3-0 θα έρθει στο 60', με κεφαλιά του Θωμόπουλου Θάνου, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αποστολόπουλου Β. Το τελικό 4-0 θα διαμορφώσει μετά από δυο λεπτά και συγκεκριμένα στο 62' ο Κολοκυθάς Πολύκαρπος, ύστερα από ένα ωραίο διαγώνιο σουτ, το οποίο θα καταλήξει στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.






































































bottom of page