top of page

Ομόνοια Ναυπάκτου (Βόλεϊ Γυναικών): Προβάδισμα για τον τελικό η ΕΑΠ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Νίκησε η ΕΑΠ στο πρώτο παιχνίδι των play off του Τοπικού Πρωταθλήματος γυναικών της ΕΣΠΕΠ και απέκτησε προβάδισμα απέναντι στην Ομόνοια Ναυπάκτου με 2-1 νίκες, με την ομάδα που συμπληρώνει τρεις νίκες να συναντά την Ολυμπιάδα Πάτρας στον τελικό. Η σειρά μεταφέρεται αυτή την Κυριακή στη Ναύπακτο.

Καλύτερα ξεκίνησε η ΕΑΠ την αναμέτρηση προηγούμενη στο σκορ με 5-1 και 7-3 αλλά γρήγορα τα κορίτσια της Ομόνοιας, παρά τις απουσίες, αντέδρασαν, ισοφάρισαν το σκορ (7-7) και πήραν μικρό προβάδισμα που κατάφεραν να το κρατήσουν σχεδόν ως το τέλος, όταν έφτασαν στο σετ μπολ στο 22-24. Τα κορίτσια της ΕΑΠ όμως πιο ψύχραιμα στο φινάλε έκαναν την ανατροπή και πήραν το σετ με 26-24 αλλάζοντας τα δεδομένα του αγώνα.

Με έκδηλη την απογοήτευση από την απώλεια του πρώτου σετ και με πολλά ατομικά αλλά και ομαδικά λάθη η Ομόνοια δεν κατάφερε να μπει ποτέ στο πνεύμα του αγώνα στο δεύτερο σετ, το οποίο και έχασε με 25-9. Καλύτερη ήταν η απόδοση των ναυπάκτιων στο τρίτο σετ που κατάφεραν μέχρι τα μισά του σετ να κοντράρουν την πατρινή ομάδα (12-11), όμως η έμπειρη ομάδα της ΕΑΠ με την αυτοπεποίθηση στα ύψη πήρε και πάλι διαφορά στο σκορ και κατέκτησε και το τρίτο σετ με 25-18 παίρνοντας μια πολύ σημαντική νίκη για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης από όπου θα προκύψει η ομάδα που θα ανέβει στην Β' Εθνική κατηγορία. 

Η τέταρτη φετινή αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι προγραμματισμένη για αυτή την Κυριακή 10/3, στις 18.00 στο κλειστό γυμναστήριο του Εθνικού Παπαχαραλαμπείου Σταδίου. Με νίκη της ΕΑΠ η πατρινή ομάδα προκρίνεται στον τελικό ενώ σε περίπτωση νίκης της Ομόνοιας Ναυπάκτου η σειρά θα πάει σε πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι και πάλι στην Πάτρα.  

Ε.Α. Πατρών (Κορδός): Ακύλα, Αποστολοπούλου Β., Αποστολοπούλου Α., Γιαννακοπούλου, Δριβέλου, Θεοδωροπούλου, Καρανίκου, Κοκαλιάρη, Κωνσταντουδάκη, Μαγγαφά, Μανιάτη, Μετόχου, Πατρώνη, Σκαρμούτσου.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Τσακανίκας - Κοκόλας): Καραγιάννη, Καραΐσκου, Καραχάλιου, Κατσάμπα, Πελέκη, Ρούμπα, Ρουστέμη, Σταμάτη, Σταυροπούλου, Σφήκα, Σχίζα. 




bottom of page