top of page

Ομόνοια Ναυπάκτου (Βόλεϊ αναπτυξιακά): Νίκη για τις κορασίδες.

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Με νίκη  συνέχισαν τη φετινή τους πορεία οι κορασίδες της Ομόνοιας στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΠ. Επικράτησαν στο κλειστό του Εθνικού Παπαχαραλαμπείου Σταδίου της Ε.Α. Πατρών με 3-0 σετ, μια αγωνιστή πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες φάνηκε από την αρχή. Η Ομόνοια προηγήθηκε από το ξεκίνημα (4-9) και παρά τις αλλαγές σε πρόσωπα στην αγωνιστική εξάδα μεγάλωσε τη διαφορά κατακτώντας το σετ με 25-15.  Παρόμοιο σκηνικό και στα δύο επόμενα σετ. Τα κορίτσια της Ομόνοιας έχοντας συνεχώς το προβάδισμα στο σκορ έδωσαν την ευκαιρία στους προπονητές της ομάδας να χρησιμοποιήσουν το σύνολο των διαθέσιμων αθλητριών και παρόλα αυτά να φτάσουν στην κατάκτηση και των άλλων δύο σετ με 25-13 και 25-17.  

Ομόνοια Ναυπάκτου (Κοκόλας-Τσακανίκας): Ανδριτσοπούλου, Καραΐσκου, Καραχάλιου Α-Μ., Καραχάλιου Κ., Κώστα Γ., Κώστα Μ., Παπαϊωάννου, Ρούμπα, Σφήκα,  Σταυροπούλου, Τυροσβούτη.

ΕΑΠ (Κορδός): Αγγελοπούλου, Ασημακοπούλου, Γεωργιάδη, Μακρυκώστα, Πεσματζόγλου, Φαρμάκη, Σταθοπούλου, Καραβούλια, Ρέζη.

Μία αγωνιστική έχει μείνει ακόμα για τις κορασίδες της Ομόνοιας Ναυπάκτου. Αυτή με τον Απόλλωνα Πάτρας, όπου στο μεταξύ τους παιχνίδι θα κριθεί και  η πρόκριση στην επόμενη φάση.




















































bottom of page