top of page

Α.Ο.Λυγιάς: Επικράτησε με σκορ 3-0 της Α.Ε.Αλυζίας.

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Για την 17η αγωνιστική και προτελευταία, του πρωταθλήματος του 1ου Ομίλου της Β΄ Κατηγορίας, η ομάδα του Λυγιά επικράτησε με σκορ 3-0 της Α.Ε. Αλυζίας, στο Δημοτικό Γήπεδο Λυγιά.

Για ακόμη ένα παιχνίδι την φετινή σεζόν, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, έχοντας για ακόμη μια φορά αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα γκολ, όπως το δοκάρι, ένα ακυρωθέν γκολ και αρκετές ευκαιρίες με σουτ και τετ α τετ χαμένα.

Το 1-0 θα γίνει στο 12ο λεπτό με τον Κολοκυθά Πολύκαρπο, ύστερα από ένα ωραίο τελείωμα με πλασέ, όπου θα καταλήξει στην δεξιά γωνία του τερματοφύλακα της Αλυζίας. Στο 21' θα γίνει το 2-0, μετά από ένα καταπληκτικό σουτ του Σφήκα Λούη, λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή. Το τελικό 3-0 θα έρθει στο 64', μετά από ένα ψιλοκρεμαστό πλασέ του Κολοκυθά Πολύκαρπου, πετυχαίνοντας το 2ο προσωπικό του γκολ, όπου δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα και σε έναν αμυντικό που ακολούθησε των φιλοξενούμενων.

Την επόμενη Κυριακή 10-3-2024 και ώρα 15.30, η ομάδα του Λυγιά θα υποδεχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Λυγιά τον Άρη Αιτωλικού, για την τελευταία αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος.





















































Σχόλια


Ο σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.
bottom of page