top of page

Ομόνοια Ναυπάκτου (Βόλεϊ Κορασίδων): Διπλή αγωνιστική

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Μπορεί να είχε να αγωνιστεί για πάνω από σαράντα ημέρες η ομάδα των κορασίδων της Ομόνοιας Ναυπάκτου αλλά τη εβδομάδα που πέρας είχε διπλή αγωνιστική. Βρέθηκε αντιμέτωπη με τις δύο καλύτερες ομάδες του ομίλου της, Παναχαϊκή και Απόλλωνα Πάτρας, και παρότι είχε διαστήματα που έπαιξε πολύ καλό βόλεϊ ηττήθηκε και στα δύο παιχνίδια.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκίνησαν το Σάββατο 24/2 και αφού είχαν προηγηθεί για τα κορίτσια δυο αγώνες για το σχολικό πρωτάθλημα (Τετάρτη και Παρασκευή). Στο κλειστό της Παναχαϊκής οι μικρές της Ομόνοιας μπήκαν μουδιασμένες στο πρώτο σετ το οποίο και έχασαν εύκολα με 25-8. Στη συνέχεια πάλεψαν τα δύο επόμενα σετ και είχαν διαστήματα που έβαλαν δύσκολα στις αντίπαλες. Στο δεύτερο σετ βρέθηκαν στον πόντο (14-13) περίπου στα μισά αλλά ση συνέχεια η ανωτερότητα του αντιπάλου δεν άφησε περιθώρια (25-17) ενώ στο τρίτο σετ το αρχικό 10-9 γρήγορα μετατράπηκε σε εύκολη νίκη για την Παναχαϊκή (25-18).   

Παναχαϊκή Γ.Ε. (Σαραπτσή): Ακαρέπη, Αντωνοπούλου, Βασιλακοπούλου, Κεχαγιά, Κοτσέτα Μ., Μαμασιούλα, Μίντζα Σο., Μίντζα Στ., Μπεκίρι, Πουλίδα, Σκαμπαρδώνη, Τζουβάλα.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Κοκόλας-Τσακανίκας): Ανδριτσοπούλου, Καραΐσκου, Καραχάλιου Α., Κώστα Μ., Μουσακιάν, Παναγιωτοπούλου Π., Παπαϊωάννου, Ρούμπα, Σταυροπούλου, Σφήκα, Φασούλη.  

 

Η αγωνιστική δράση συνεχίστηκε τη Δευτέρα 26/2 με την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πάτρας. Ανάμεσα στις δύο ομάδες έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών τουλάχιστον για τα δύο πρώτα σετ, με τελικό νικητή τον Απόλλωνα με 0-3 σετ.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν όμορφο βόλεϊ στο πρώτο σετ με τον Απόλλων να προηγείται και την Ομόνοια να ισοφαρίζει σε 23-23. Με την αγωνία στα κόκκινα και συνεχή αποτυχημένα σετ μπολ και για τις δύο ομάδες ο Απόλλωνας πήρε το σετ στις λεπτομέρειες με 27-29. Παρόμοια εξέλιξη και στο δεύτερο σετ με την Ομόνοια να κάνει την ανατροπή και από το 19-21 να πηγαίνει σε σ μπολ (24-21) αλλά τον Απόλλωνα να ανατρέπει εκ νέου το σκορ και να κατακτά το δεύτερο στ με 25-27. Η απογοήτευση των γηπεδούχων ήταν έκδηλη στο ξεκίνημα του τρίτου σετ με τον Απόλλωνα να το εκμεταλλεύεται και να χτίζει διαφορά για το τελικό 17-25.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Κοκόλας-Τσακανίκας): Ανδριτσοπούλου, Καραΐσκου, Καραχάλιου Α., Κώστα Μ., Μουσακιάν, Παναγιωτοπούλου Π., Παπαϊωάννου, Ρούμπα, Σταυροπούλου, Σφήκα, Φασούλη, Κώστα Γ, Τυροσβούτη.

Απόλλων Πάτρας (Γεωργιόπουλος): Παπαδούλη, Στατούλια, Λινάρδου, Σπίνου, Γιαννοπούλου Σ., Χρηστίδη, Γιαννοπούλου Μ., Καρανικόλα, Μπαλκάμου, Γεωργίου, Φωτιάδη. 

Η επόμενη αγωνιστική για το πρωτάθλημα των κορασίδων είναι αυτό το Σάββατο, με τα κορίτσια της Ομόνοιας να αγωνίζονται στην Ναύπακτο με αντίπαλο την ΕΑΠ.





































































bottom of page