top of page

ΠΑΣ Ναυπάκτου: Εντός έδρας ήττα για τις Κορασίδες.

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ- ΝΕΟΙ ΕΣΠΕΡΟΥ 28 - 48

  Την ήττα γνώρισαν οι κορασίδες του ΠΑΣ στην 7η αγωνιστική του 2ου γύρου της ΕΣΚΑΗ από την ομάδα των Νέων Εσπέρου με σκορ 28-48. Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά επιθετικά για τα κορίτσια της Ναυπάκτου, βρίσκοντας εύκολα λύσεις εναντίον της άμυνας man to man των Πατρινών και με το κλείσιμο του ημιχρόνου  με τρίποντο της Πολυτίμης Κάκκου  βρίσκονταν κοντά στο σκορ με 17 - 22. 

Στην συνέχεια όμως, οι φιλοξενούμενοι άλλαξαν την άμυνα τους σε ζώνη η οποία δυσκόλεψε πολύ την επίθεση των κορασίδων του ΠΑΣ, και σε συνδυασμό με τις πολλές απουσίες παικτριών που χτύπησε την ομάδα φέτος λόγω τραυματισμών, δεν μπόρεσαν να βρουν λύσεις, με αποτέλεσμα να μείνουν χαμηλά στο σκορ. Ίδια εικόνα και στο 4ο δεκάλεπτο με τη διαφορά να αυξάνεται εφόσον τα σουτ, που επέτρεπε η αντίπαλη άμυνα, δεν  ήταν εύστοχα δίνοντας την νίκη στους φιλοξενούμενους.

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ (Αγγελόπουλος): Φερεκίδη , Παπαθανασίου 6, Κάκκου Π. 9(1), Λαούρδα Ε. 2  , Κάκκου Στ. 4 , Καραθανάση 2 , Πολονύφη 1 , Λαούρδα Αντ. 2 , Σταθάτου 2 , Τριανταφύλλου , Παπαδούλα.

 













































bottom of page