top of page

Ο Ναυπάκτιος Βασίλης Παπαδημητρίου πρώτος στο «1ο Universitie’s Night Run»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022


Για πρώτη φορά στα χρονικά έγινε 10αρι αποκλειστικά για φοιτητές, στο πλαίσιο του αγωνιστικού διημέρου του Αυθεντικού Μαραθωνίου.

Το κύμα των δρομέων συνεχίστηκε το Σάββατο το απόγευμα, αφού μετά την εκκίνηση στα 10χλμ. ΟΠΑΠ, μία ώρα αργότερα πήραν θέση στη γραμμή εκκίνησης οι φοιτητές.

Το 1ο Universitie’s Night Run έγινε γεγονός και πέρασε στην ιστορία. Εκατοντάδες φοιτητές ξεχύθηκαν στους δρόμους της Αθήνας και έδωσαν τη δική τους νότα στη διοργάνωση του 39ου Μαραθωνίου της Αθήνας, του Αυθεντικού. Η νέα καινοτομία της Ομοσπονδίας βρήκε ανταπόκριση από τους Φοιτητές κι αναμένεται να αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι της διοργάνωσης.

Νικητής στους άνδρες ήταν ο Ναυπάκτιος Βασίλης Παπαδημητρίου (ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής) με χρόνο 35:54, ενώ ο Κωνσταντίνος Ζεϊμπεκάκης (Πανεπιστήμιο Γεωλογίας ΕΚΠΑ) ακολούθησε στην δεύτερη θέση με 36:05 και ο Βασίλης Χήρας (ΤΕΦΑΑ Τρικάλων) στην τρίτη με 36:20.

Στις γυναίκες νικήτρια ήταν η Στεφανία Μπενάκη από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο με χρόνο 40:57 και ακολούθησαν η Μαρία Σεφεριάδη (Πανεπιστήμιο Πατρών Ιατρική, 42:21) και η Ελένη Στέφου (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, 42:50).


Πηγή: gazzeta.gr

bottom of page