top of page

Ηρακλής Μοναστηρακίου: Μεγάλη νίκη επί του Παναιτωλικού.

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Ηρακλής Μοναστηρακίου - Παναιτωλικός 71-48

Η ομάδα του Αγρινίου στην αρχή του πρώτου δεκαλεπτου προηγήθηκε επί του Ηρακλή με σκορ 5 - 10 με την ομάδα του κόουτς Ράπτη να βγάζει αντίδραση, ισοφάριζοντας στο πρώτο δεκάλεπτο με μπαζερ του Παπούλια.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες του Ηρακλή κατάφεραν να γυρίσουν την μπάλα στην επίθεση δημιουργώντας ωραίες φάσεις και σε συνδυασμό με την καλή άμυνα βρέθηκαν στο ημίχρονο μπροστά με 33-21. Μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου το σύνολο του κόουτς Ράπτη ανέβασε κι άλλο στροφές σε επίθεση , έσφιξε την άμυνα της και με πίεση σε όλο το γήπεδο τελείωσε την Τρίτη περίοδο με το σκορ στο φωτεινό πίνακα να γράφει 53-29.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν τυπικού χαρακτήρα καθώς η ομάδα του Παναιτωλικού φαινόταν ότι δεν μπορούσε να ακολουθήσει το ρυθμό των γηπεδούχων, δίνοντας έτσι την ευκαιρία και στους δύο προπονητές να χρησιμοποιήσουν όλους τους παίκτες. Αξίζει να σημειωθεί ότι για την ομάδα του Ηρακλή σκόραραν οι 8 από τους 12 παίκτες, με τον νεότερο παίκτη της ομάδας τον Σάββα να βάζει τα πρώτα μπασκετικά καλάθια του.

Για τους γηπεδούχους ο Παπούλιας, συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις με την ομάδα του Ηρακλή, ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ με 30 πόντους με τον Αγγελόπουλο να τον ακολουθεί με 15 πόντους παρόλο το λίγο χρονο συμμετοχής του λόγω μυικού τραυματισμού.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ: Αγγελόπουλος 15, Ζήσιμος 2, Παπούλιας 30 (4), Τσιφτιλής, Ασβεστάς, Σκαλιώτης 5, Κούτρας 7, Σάββας 3, Κατραούρας 2, Γκρέκας 6, Νταουσάνης, Καποδίστριας.

























bottom of page