top of page

ΑΟ Λυγιάς - Αστέρας Αγρινίου: 4-0

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

Για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 1ου Ομίλου της Β΄ Κατηγορίας, η ομάδα του Λυγιά επικράτησε εντός έδρας με το ευρύ 4-0 επί του Αστέρα Αγρινίου. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της ομάδας για το 2024.

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση και σπαταλώντας για ακόμη ένα παιχνίδι αρκετές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ ο Λυγιάς νίκησε τον Αστέρα Αγρινίου 4-0 στο Δημοτικό Γήπεδο Λυγιά.

Τα γκολ του παιχνιδιού.

Στο 24ο λεπτό ο Λυγιάς θα ανοίξει το σκορ με τον Κατσάμπα Βασίλη, μετά από ένα πολύ ωραίο χαμηλό σουτ, όπου κατέληξε στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα του Αστέρα. Στο 61' θα έρθει το 2-0, ύστερα από ένα εξαιρετικό εκτελεσμένο απευθείας φάουλ του Δημητρόπουλου Βασίλη, όπου θα στείλει την μπάλα στο δεξί ''παραθυράκι'' της εστίας του Αστέρα. Δεύτερο συνεχόμενο γκολ με φάουλ για τον Δημητρόπουλο Βασίλη, πανομοιότυπο με αυτό που πέτυχε στα Καλύβια απέναντι στον Π.Α.Ο.Κ.- Στο 79' και στο 81' θα γίνει το 3-0 και το 4-0 αντίστοιχα, από τον Κολοκυθά Πολύκαρπο, πετυχαίνοντας τα πρώτα του γκολ με την φανέλα του ΑΟ Λυγιά.



bottom of page