top of page

ΠΑΣ Ναυπάκτου: Εκτός έδρας νίκη για τις Κορασίδες στη Ζάκυνθο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024

ΑΓΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ – ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 31 - 32

Πολύ μεγάλο διπλό για τις Κορασίδες του coach Αγγελόπουλου στην 4η αγωνιστική του 2ου γύρου της ΕΣΚΑΗ, που έδωσαν μια μεγάλη μάχη στο παρκέ και στα 4 δεκάλεπτα για να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα και να φύγουν από το νησί της Ζακύνθου με αγχωτική νίκη στο φινάλε με σκορ 31-32.

Στο 1Ο δεκάλεπτο βρέθηκαν πίσω στο σκορ 5 - 9 γιατί η ομάδα της Ζακύνθου παρέσυρε επιθετικά σε ένα γρήγορο ρυθμό τα κορίτσια του ΠΑΣ, με αποτέλεσμα την αστοχία στην επίθεση.

Η διαφορά μειώθηκε στο 2Ο δεκάλεπτο αλλά πάλι τα κορίτσια της Ναυπάκτου δεν μπορέσαν να πάρουν το προβάδισμα με τις Ζακυνθινές να βρίσκουν λύσεις επιθετικά κυρίως μέσω των σκρην που εφάρμοσαν πάνω στη μπάλα.

Η διαφορά στο 3ο δεκάλεπτο έμεινε στους 3 πόντους αλλά η άμυνα του ΠΑΣ έδεσε σαν μια γροθιά, με αποτέλεσμα να δώσει ψυχολογία και να έρθει η ισοφάριση 12 δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα.

Εκεί με μια καλή επιλογή επιθετικά η Παπαθανασίου κέρδισε φάουλ και ευστόχησε στην πρώτη βολή δίνοντας το προβάδισμα στον ΠΑΣ 6 δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Στο εναπομείναντα χρόνο οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να σουτάρουν και οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν μια μεγάλη νίκη με αρκετούς από τους γονείς τους, που ταξίδεψαν στη Ζάκυνθο.

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ (Αγγελόπουλος) : Τριανταφύλλου, Φερεκίδη, Παπαθανασίου 6, Κάκκου Π. 7, Λαούρδα Ε. 2, Σάββα 4, Κάκκου Στ. 2, Σταθάτου 1, Καραθανάση, Πολονύφη 9, Λαούρδα Αντ.

bottom of page