top of page

Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς - Α.Ο.Προμηθέας Χάλκειας 4-5

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι διεξήχθη σήμερα στο Δημοτικό γήπεδο Λυγιά. Δύο ομάδες της Ναυπακτίας, η γηπεδούχος Α.Ε.Παλαιοπαναγιάς και ο φιλοξενούμενος Προμηθέας Χάλκειας προσέφεραν στους φιλάθλους ένα συναρπαστικό θέαμα και πολλά γκολ.

Παρά την ηλιόλουστη ημέρα από το πρώτο λεπτό του αγώνα έβρεχε γκολ. Νικήτρια στο τέλος η ομάδα του Προμηθέα Χάλκειας με το αγγλικό σκόρ 5-4.

Η ομάδα του Προμηθέα με πολλά νεαρά παιδιά στο ρόστερ της και στην ενδεκάδα της και παρά την ψυχρολουσία του γρήγορου γκόλ που δέχθηκε με πέναλτι στο 5ο λεπτό από τον Σανιδά αντέδρασε και ισοφάρισε άμεσα στο 9ο λεπτό με τον Κώστα Κατσαντώνη. Από εκείνο το λεπτό κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και έχασε σωρεία ευκαιριών. Με ευνοϊκό τον άνεμο η ομάδα της Παλαιοπαναγιάς ξαναπροηγήθηκε στο 33ο λεπτό με τον Μπίμπα. Άμεση ήταν και πάλι η απάντηση από τον Προμηθέα και ξαναισοφαρίζει στο 35ο λεπτό με τον Τσάκαλη. Στο 45ο λεπτό η ομάδα της Χάλκειας προηγείτε με γκολ του Σατραζέμη.

Με την έναρξη του Β΄ ημιχρόνου η ομάδα της Παλαιοπαναγιάς μπήκε ποιο δυνατά στο παιχνίδι αλλά ο Προμηθέας ήταν φωτιά στην επίθεση και βάζε και άλλο γκολ στο 52ο λεπτό με τον Κώστα Κατσαντώνη. Από εκεί και μετά η Παλαιοπαναγιά ανέβασε την απόδοσή της και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια με δυο γκολ του Σανιδά στο 75 και στο 83. Και πάλι όμως η ομάδα του Προμηθέα είχε άμεση απάντηση και στο 87ο λεπτό ο Καπάΐος δίνει ξανά προβάδισμα στην ομάδα της Χάλκειας.

Το τελικό σκόρ ήταν 5-4 για τον Προμηθέα που ανέβηκε βαθμολογικά μετά από αυτή την νίκη και προσπέρασε τον αντίπαλό του.

Οι συνθέσεις των ομάδων.

Α.Ε. ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ (γηπεδούχος) : Παναγόπουλος Α., Ντζουμάνης, Καραγιάννης, Λαουρδέκης Β., Ντότσικας Β., Βαβάτσικος.Γιαννόπουλος Α., Καποδίστριας Ευ., Μπίμπας Ευστ., Σανιδάς Ι., Βουλγαρίδης. Αλλαγές έπαιξαν: Κυρίτσης, Παπαδόπουλος Λυκογιάννης, Πίρα.

Α.Ο. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΧΑΛΚΕΙΑΣ (Καλαβρουζιώτης Γ.): Κατσαντώνης Γ. , Λαουρδέκης Ν., Ζαχόπουλος Ιω., Μαστροκώστας Κ., Κάκκος Δ., Καπαιος Αλ., Σατραζέμης Ν., Τσάκαλης Ανδ., Κατσαντώνης κ., Γιαβρούτας Αθ., Τσεκούρας Χαρ. Αλλαγές έπαιξαν: Καλαβρουζιώτης Ηλ. , Καλαβρουζιώτης Γ. του Γεωρ., Καλαβρουζιώτης Γιώργος του Ηλ.,













bottom of page