top of page

Ομόνοια Ναυπάκτου (Βόλεϊ γυναικών): Διπλό στο Πανεπιστήμιο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

Άνετη επικράτηση για τη γυναικεία ομάδα της Ομόνοιας Ναυπάκτου το Σάββατο 27 Ιανουαρίου μέσα στο πανεπιστημιακό γυμναστηρίου του Πανεπιστημίου Πατρών στο Ρίο. Τα κορίτσια της Ομόνοιας νικήσεις 0-3 σετ και κατέκτησαν το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο στο φετινό Τοπικό πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΠ.

Η Ομόνοια ξέφυγε νωρίς στο σκορ στο παιχνίδι αρχικά με τα σερβίς της Σχίζα (3-7) και στη συνέχεια με τη Ρουστέμη (7-12) όμως η χαλαρότητα στο παιχνίδι της έδωσε την ευκαιρία στον ΑΟΦ Πανεπιστημίου να μειώσει σε 16-17 πιέζοντας από τη θέση ένα με την Παπασωτηρίου. Άμεση η αντίδραση για την Ομόνοια που μεγάλωσε και πάλι τη διαφορά κάνοντας το 19-25.

Οι γηπεδούχες προηγήθηκαν στο ξεκίνημα του δευτέρου σετ με 8-5 όμως γρήγορα η Ομόνοια με την Πίντζου στο σέρβις και καλό παιχνίδι στην αντεπίθεση έκανε το 8-10 ανεβάζοντας συνεχώς από εκεί και μετά τη διαφορά, παρά τις πολλές αλλαγές από τους προπονητές της Ομόνοιας, κερδίζοντας το σετ 14-25.

Κι ενώ όλα έδειχναν εύκολη επικράτηση για την Ομόνοια η ομάδα του Πανεπιστημίου μπήκε πιο συγκεντρωμένη στο τρίτο σετ, εκμεταλλεύτηκε τα πολλά λάθη των φιλοξενούμενων και προηγήθηκαν 11-4. Η Ομόνοια συνήλθε γρήγορα αλλά παροτι ισοφάρισε 12-12 δεν μπόρεσε να ξεφύγει στο σκορ ως το 19-18. Εκεί με πολύ καλό σέρβις από την Σφήκα και καλή αντίδραση στην κόντρα μπάλα έκανε ένα σερί επτά αναπάντητων πόντων κατακτώντας το σετ με 19-25.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια η Ολυμπιάδα επικράτησε 3-0 του Απόλλωνα Ξυλοκάστρου και η ΕΑΠ νίκησε 3-0 τον Άθλο Πάτρας. Αυτή την Κυριακή υπάρχει διακοπή για το γυναικείο πρωτάθλημα πριν το εντός έδρας παιχνίδι της Ομόνοιας με την ΕΑΠ στις 11/2.


ΑΟΦ Πανεπιστημίου Πατρών (Μαθιουδάκης): Γιώτη, Τσίστα, Λιάπη, Σωτηρίου, Στρίκου, Μπουφίδου, Μέντου, Λυμπεροπούλου, Βαρυπάτη, Παπασωτηρίου, Ροδοπούλου, Κωνσταντακόπουλου.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Τσακανίκας-Κοκόλας): Καραγιάννη, Καραΐσκου, Καραχάλιου, Κατσάμπα, Κώστα Μ., Μουσακιάν, Παπαϊωάννου, Παπαχαραλάμπους, Πελέκη, Πίντζου, Ρούμπα, Ρουστέμη, Σφήκα, Σχίζα.

 

Βαθμολογία Α’ Ομίλου Τοπικού Γυναικών ΕΣΠΕΠ

1. Ολυμπιάδα Πάτρας             20

2. Ε.Α. Πατρών                       18

3. Ομόνοια Ναυπάκτου           11

4. Άθλος Πάτρας                     7

5. Απόλλων Ξυλοκάστρου      6

6. ΑΟΦ Πανεπιστημίου          1

 

Επόμενη Αγωνιστική (8η)

Ομόνοια Ναυπάκτου – Ε.Α. Πατρών

Ολυμπιάδα Πάτρας – ΑΟΦ Πανεπιστημίου

Άθλος Πάτρας – Απόλλων Ξυλοκάστρου



bottom of page