top of page

ΠΑΣ Ναυπάκτου: Σε μία  γιορτή του μπάσκετ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο ΠΑΣ Ναυπάκτου στο κατάμεστο «Παπαχαραλάμπειο» στάδιο την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024, σε μια λαμπρή εκδήλωση με πρωταγωνιστές όλα τα παιδιά των ακαδημιών του, που συμμετείχαν με χαρά και ενθουσιασμό στη φετινή  γιορτή του συλλόγου.

Στην εκδήλωση, η οποία αγκαλιάστηκε από πλήθος φίλων και μελών της αθλητικής οικογένειας παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ.  Τσουκαλάς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Σταυρόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Τσέλιος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΓΕΦΥΡΑ Ρίου- Αντιρρίου κ. Λούκας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.Γουρζής και τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης του Παπαχαραλαμπείου σταδίου κ.κ Διαμαντόπουλος, Σταμάτη και Γιαβρούτας. Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Σημαιών Τσιρώνης, ο οποίος μίλησε στα παιδιά για τη σημασία του αθλητισμού και τις αξίες που θα αποκομίσουν στη ζωή τους μέσα από αυτή τη διαδικασία.

Την εκδήλωση άνοιξαν οι αθλητές των ακαδημιών του ΠΑΣ Ναυπάκτου, που χάρισαν πλούσιο θέαμα στους γονείς και στους φίλους της ομάδας καθώς  το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις επίδειξης και παιχνίδια basket υπό την επίβλεψη των προπονητών Θεόφιλου Ζησιμόπουλου, Κώστα Παπούλια και Αλέξανδρου Αγγελόπουλου.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Σταυρόπουλος εξήρε το σπουδαίο έργο του ΠΑΣ Ναυπάκτου και παρατήρησε το γεγονός ότι ο Σύλλογος είναι ο πολυπληθέστερος στην πόλη συγχαίροντας για αυτό τη Διοίκηση και τους προπονητές. Ολοκληρώνοντας τον χαιρετισμό του ανέφερε  ότι ο δήμος θα είναι αρωγός σε περαιτέρω δράσεις της ομάδας ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι χωρίς τη συμβολή του μεγάλου ευεργέτη Παπαχαραλάμπους δεν θα είχαμε στην πόλη μας τις αθλητικές εγκαταστάσεις.  

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Τεχνικός Διευθυντής του ΠΑΣ Ναυπάκτου κ.Σταθάτος, ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της ομαδικής και συλλογικής προσπάθειας, τους χορηγούς της ομάδας για την πολύτιμη οικονομική βοήθεια, την Επιτροπή Διοίκησης και τους υπαλλήλους του Παπαχαραλάμπειου Σταδίου για την άψογη συνεργασία τους, τους γονείς των αθλητών και αθλητριών, που καθημερινά συμβάλλουν στο αθλητικό έργο του συλλόγου, ενώ έδωσε το λόγο στο Διευθύνων Σύμβουλο της Γέφυρας Ρίου -Αντιρρίου  κ.Λούκα, ο οποίος ανέφερε ότι από φέτος η Γέφυρα αποτελεί το νέο «συμπαίκτη» του ΠΑΣ Ναυπάκτου με την έναρξη χορηγικής συνεργασίας, έχοντας ως διαχρονική της μέριμνα τη στήριξη των τοπικών κοινωνιών όπου δραστηριοποιείται.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν το αρτοποιείο - Αναγνωστόπουλος, το Ζαχαροπλαστείο  Νικολάου-Τραντά, το κατάστημα γενικού εμπορίου, Σπύρος Τσέλιος, και ο Δημήτρης Ιωάννου,  www.athlitikoslogos.gr για την ηχητική και φωτογραφική κάλυψη.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το μοίρασμα της βασιλόπιτας με τους τυχερούς αθλητές να κερδίζουν μπάλες και μπλουζάκια της ομάδας.
































































bottom of page