top of page

Βόλεϊ Κορασίδων: Πρώτη νίκη για την Ομόνοια στην Πάτρα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022




Τα κορίτσια της Ομόνοιας Ναυπάκτου έφυγαν με τη νίκη από το “Κ.Πετρόπουλος” της Πάτρας, επικρατώντας 3-1 σετ του Άθλου Πάτρας πετυχαίνοντας την πρώτη τους νίκη για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Πάρα πολύ καλό ξεκίνημα για την Ομόνοια στο πρώτο σετ με την ομάδα της Ναυπάκτου να παίρνει από νωρίς το προβάδισμα και έχοντας καλή απόδοση ακόμα και όταν ο προπονητής Κυριάκος Κοκόλας έκανε αλλαγές στη βασική σύνθεση, πήρε εύκολα το σετ με 8-25 εκμεταλλευόμενη και τα πολλά λάθη του αντιπάλου.

Τελείως διαφορετικό το δεύτερο σετ. Οι μικρές της Ομόνοιας άλλαξαν τις καλές συνήθειες του πρώτου σετ, τα κορίτσια της Λούλας Τριανταφυλλοπούλου βελτιώθηκαν σε επίθεση και σερβίς και ισοφάρισαν τα σετ κερδίζοντας 25-16. Όμορφο και ισορροπημένο παιχνίδι έγινε από εκεί και πέρα και από τις δύο ομάδες.

Στο τρίτο σετ η Ομόνοια προηγήθηκε 3-6 αλλά με ένα επιμέρους 7-1 και το καλό σερβίς της Ανάγνου ο Άθλος πήρε το προβάδισμα με 10-7. Η Ομόνοια δεν το έβαλε κάτω και με την Καραχάλιου στο σερβίς και τις Καραγιάννη, Ρούμπα, Σφήκα στο φιλέ γύρισε το σετ στο υπέρ της 13-15 για να γίνει λίγο αργότερα με το σερβίς της Καραγιάννη 14-19. Με αυτή τη διαφορά πήγε το σετ ως το τέλος (19-25) με την Ομόνοια να κάνει το 1-2. Πόντο πόντο πήγαινε το τέταρτο σετ ως το 14-14 και αφού οι ομάδες είχαν καταφέρει να περάσουν από 11 ισοπαλίες με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ. Εκεί ανέλαβε δράση η αρχηγός Εύα Μπάκο. Με αυτή στη θέση του σερβίς να κατακτά αρκετούς άσσους και την υπόλοιπη ομάδα να παίζει σωστά στην αντεπίθεση με ένα σερί έντεκα πόντων έκανε το 14-25 και πήρε το παιχνίδι με 1-3 στα σετ.

Βελτιωμένη σε αρκετά σημεία η ομάδα της Ναυπάκτου σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική σε συμπεριφορά εντός και εκτός γηπέδου. Επόμενη αναμέτρηση για την Ομόνοια, αυτό το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στο κλειστό της Ναυπάκτου με αντίπαλο την Ε.Α. Πατρών στις 15.00.


Άθλος Πατρών (Τριανταφυλλοπούλου): Τσιγκιρδίνη, Περσεφόνη, Σωτηράλη,

Ανάγνου, Χρυσανθακοπούλου, Κατριβέση, Πανουτσοπούλου, Κωτσιαντή.


Ομόνοια Ναυπάκτου (Κοκόλας): Διαμάντη, Καραγιάννη, Καραΐσκου, Καραχάλιου,

Μουσακιάν, Μπάκο, Παπαϊωάννου, Ρούμπα, Σταμάτη, Σταυροπούλου, Σφήκα,

Φασούλη.








Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page