top of page

Ηρακλής Μοναστηρακίου: Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το αθλητικό τμήμα μπάσκετ του "ΗΡΑΚΛΗ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ". Διοίκηση, προπονητής και παίκτες μια οικογένεια μία μαγιά που κρατάει χρόνια, ότι καλύτερο για ένα σωματείο παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και παρουσιάζονται μας δίνουν δύναμη για την συνέχεια. Παιδιά που αγαπούν τόν ΗΡΑΚΛΗ και δίνουν και την ψυχή τους κάθε εβδομάδα σε προπονήσεις και αγώνες όλα αυτά τα χρόνια. Θύμιος Μελικόκης, Stelios Delavogias ,Δημήτρης Μισσος 3 παιδιά που τους ευχόμαστε υγεία και καλή ανάρρωση μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς που υπέστησαν.

Ευχαριστούμε πολύ την διεύθυνση του Acktion cafe Bistro στην παραλία Γριμπόβου στην Ναυπάκτο για την φιλοξενία και το δείπνο που μας παρέθεσε. Ευχαριστούμε το κατάστημα Nikos Tsivelekas για τις εμφανίσεις αγώνα. Ευχαριστούμε τον γιατρό μας ΑΝΔΡΕΑ ΦΙΛΙΠΠΌΠΟΥΛΟ που πάντα είναι δίπλα στην ομάδα στις δύσκολες καταστάσεις και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη νέα του ομάδα. Ευχαριστούμε όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Υ.Γ. Όλοι μαζί χάνουμε, όλοι μαζί κερδίζουμε, όλοι μαζί στενοχωριόμαστε, όλοι μαζί χαιρόμαστε μα πάνω απ' όλα είμαστε...

"ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ"






bottom of page