top of page

Ομόνοια Ναυπάκτου (Βόλεϊ Αναπτυξιακά): Νικηφόρο ξεκίνημα για τις παγκορασίδες

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους οι παγκορασίδες της Ομόνοιας Ναυπάκτου. Για την πρώτη αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΠ επικράτησαν  με 3-1 σετ του ΑΟΦ Πανεπιστημίου Πατρών στο κλειστό γυμναστήριο του Παπαχαραλαμπείου Σταδίου στη Ναύπακτο.

Αγχωμένες εμφανίστηκαν στο ξεκίνημα του αγώνα οι μικρές της Ομόνοιας Ναυπάκτου και βρέθηκαν πίσω με 1-5 στο σκορ. Γρήγορα όμως βρήκαν τα πατήματα τους στο γήπεδο και μόλις σε δύο περιστροφές είχαν κάνει ήδη το σκορ 12-7 παίρνοντας το ψυχολογικό αβαντάζ που τις οδήγησε στη νίκη με 25-15. Στο δεύτερο σετ η Ομόνοια ξεκίνησε έχοντας σταθερά μικρό προβάδισμα με το πανεπιστήμιο να ισοφαρίζει 12-12 και τις Ναυπάκτιες να απαντούν με πολύ καλό σέρβις με οκτώ σερί πόντους (20-12) διαφορά που τους οδήγησε στο τελικό 25-15.

Όλα έδειχναν εύκολη επικράτηση για την Ομόνοια Ναυπάκτου, ειδικά όταν προηγήθηκε 17-10 στο τρίτο σετ. Τα κορίτσια του ΑΟΦ Πανεπιστημίου όμως πάλεψαν το σετ και έκαναν την ανατροπή κατακτώντας το σετ με δραματικό τρόπο με 25-27. Με τον ενθουσιασμό του σετ που πήραν οι φιλοξενούμενες ξεκίνησαν έχοντας το προβάδισμα στο τέταρτο σετ όμως γρήγορα τα κορίτσια της Ομόνοιας ξαναβρήκαν ρυθμό και πιέζοντας από το σέρβις αλλά και με πολύ καλή λειτουργία στην κόντρα μπάλα επικράτησαν με 25-15 παίρνοντας την νίκη με 3-1 σετ.

Η επόμενη αγωνιστική για το πρωτάθλημα των παγκορασίδων είναι προγραμματισμένη για τις 10/2 στην Πάτρα με αντίπαλο τον Ερμή Πάτρας.


Ομόνοια Ναυπάκτου (Κοκόλας-Τσακανίκας): Αγγελοπούλου, Κορτέση, Φασούλη, Τσουκαλά, Πλούμη Κ., Πλούμη Λ., Τριανταφύλλου, Κούστα,   Καραχάλιου Κ , Παναγιωτοπούλου Α., Σακκά, Χολέβα.


ΑΟΦ Πανεπιστημίου Πατρών (Μαθιουδάκης): Καραμούζου, Δημοπούλου, Τσιγκάνου, Φιλιππάτου, Αλεξοπούλου, Σακκή, Καράτσαλου, Καϊτσά.




















































bottom of page