top of page

Ομόνοια Ναυπάκτου (Βόλεϊ κορασίδων): Πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

Την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα των κορασίδων πέτυχε η αντίστοιχη ομάδα της Ομόνοιας Ναυπάκτου επικρατώντας στην Πάτρα της ΕΑΠ με 0-3 σετ κατακτώντας την πρώτη τους νίκη στους δύο αγώνες που έχουν δώσει έως τώρα.

Εντυπωσιακά ξεκίνησαν οι μικρές της Ομόνοιας  παίρνοντας από την αρχή προβάδισμα με 0-6 όμως τα πολλά επιπόλαια λάθη έβαλαν την ΕΑΠ και πάλι στο παιχνίδι που μείωσε 12-16 πριν οι Ναυπάκτιες κάνουν νέο σερί 0-6 και ξεφύγουν με 12-22 κατακτώντας το σετ με 21-25. Πιο εύκολα η Ομόνοια στο δεύτερο σετ, προηγήθηκε με 1-9 μειώνοντας πολύ τα λάθη της στο παιχνίδι και δίνοντας  την ευκαιρία στους προπονητές της ομάδας να χρησιμοποιήσουν όλα τα κορίτσια που είχαν στην αποστολή μπόρεσε να πάρει το σετ με 16-25. Παρόμοια εξέλιξη είχε και το τρίτο σετ με την Ομόνοια να είναι καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο αλλά και την μαχητική ομάδα της ΕΑΠ να της βάζει δύσκολα σε κάθε ευκαιρία που της δινόταν.. Το αρχικό 6-7 έγινε γρήγορα 6-10  και λίγο αργότερα 11-17 με την Ομόνοια να μην έχει πρόβλημα να πάρει και το σετ αυτό με 16-25 και μαζί τη νίκη με 0-3 σετ.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Κοκόλας-Τσακανίκας): Ανδριτσοπούλου, Καραΐσκου, Καραχάλιου, Κώστα Γ., Κώστα Μ., Μουσακιάν, Παναγιωτοπούλου Π., Παπαϊωάννου, Παπαχαραλάμπους, Πλούμη Λ., Ρούμπα, Σφήκα, Τσουκαλά, Φασούλη.

ΕΑΠ (Κορδός): Αγγελοπούλου, Ασημακοπούλου, Γεωργιάδη, Δήμου, Καρβέλη, Μακρυκώστα, Πεσματζόγλου, Σταματάκη, Φαρμάκη, Αργυροπούλου.

 

Τη σκυτάλη από τις κορασίδες για την Ομόνοια παίρνουν αυτό το Σάββατο 20/1 οι παγκορασίδες που υποδέχονται στο κλειστό της Ναυπάκτου την αντίστοιχη ομάδα του ΑΟΦ Πανεπιστημίου  τις 18.30.


bottom of page