top of page

Ομόνοια Ναυπάκτου (Βόλεϊ Γυναικών): Ήττα από την Ολυμπιάδα με 3-2 σετ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Βελτιωμένη εμφανίστηκε η Ομόνοια στο πρώτο παιχνίδι του 2024 στο κλειστό της Ναυπάκτου αλλά παρόλα αυτά γνώρισε την ήττα από την πρωτοπόρο και αήττητη Ολυμπιάδα Πάτρας για τον Α’ όμιλο του Τοπικού πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΠ στο τάι μπρέικ  στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου.

Δυνατά ξεκίνησε το παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, με πολλές μεγάλες φάσεις και την Ολυμπιάδα να έχει μικρό προβάδισμα που έφτασε έως και τους τρεις πόντους (11-14). Με καλό σερβίς από την Καραγιάννη και επιθετική τριάδα τις Σχίζα, Παπαχαραλάμπους και Ρουστέμη η Ομόνοια έκανε ένα σερί 5-0 και προηγήθηκε με 16-14. Η Σχίζα συνέχισε να πιέζει στο σερβίς ανεβάζοντας το σκορ στο 22-15 για να πάρει τελικά το πρώτο σετ η Ομόνοια με 25-20. Καλύτερη η Ολυμπιάδα στη συνέχεια έβαλε δύσκολα στις γηπεδούχες πιέζοντας πολύ από τη θέση ένα  και έχοντας καλή επιθετική ανάπτυξη πήρε τα δύο επόμενα σετ αμφότερα με 14-25 και προηγήθηκε 1-2 στα σετ.

Καλύτερη ήταν η Ολυμπιάδα κι στο ξεκίνημα του τετάρτου σετ όπου και προηγήθηκε 10-13 όμως η Ομόνοια σταδιακά κάλυψε τα αδυναμίες της και αρχικά με την Πίντζου και στη συνέχεια με τη Σφήκα στο σερβίς ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ και ισοφάρισε τα σετ σε 22 (25-20). Στο τάι μπρέικ η Ολυμπιάδα πήρε διαφορά από την αρχή με την Ομόνοια να μπορεί να την καλύψει χάνοντάς το τελικά με 7-15 με το τελικό σκορ 2-3 υπέρ της Ολυμπιάδας να δίνει δύο βαθμούς στο νικητή και έναν στους ηττημένους.  

Ομόνοια Ναυπάκτου (Τσακανίκας-Κοκόλας): Καραγιάννη, Καραΐσκου, Καραχάλιου, Κατσάμπα, Μουσακιάν, Παπαϊωάννου, Παπαχαραλάμπους, Ρούμπα, Ρουστέμη, Σταμάτη, Πίντζου, Ντέτσικα, Σφήκα, Σχίζα.

Ολυμπιάδα Πάτρας (Τζουβέκας): Αθανασοπούλου, Βολιώτη, Γαλάνη, Γεωργά, Δημητρακοπούλου, Ζαφειροπούλου, Κασπίρη, Κτωρίδη, Μυλωνά, Σίμου, Σωτηρίου, Χρυσοχόου, Σουβαλιώτη.

 

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου η ΕΑΠ νίκησε στην πάτρα τον Απόλλωνα Ξυλοκάστρου 3-1 και ο Άθλος πήρε σημαντική νίκη μέσα στο Ρίο με 0-3 σετ επί του ΑΟΦ Πανεπιστημίου. Την ερχόμενη Κυριακή 21/1 η Ομόνοια θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα Ξυλοκάστρου, στις 18.00 στο κλειστό του Εθνικού Παπαχαραλαμπείου Σταδίου.

 

Βαθμολογία Α’ Ομίλου Τοπικού Γυναικών ΕΣΠΕΠ

1. Ολυμπιάδα Πάτρας​14

2. Ε.Α. Πατρών​12

3. Άθλος Πάτρας​7

4. Απόλλων Ξυλοκάστρου​6

5. Ομόνοια Ναυπάκτου​5

6. ΑΟΦ Πανεπιστημίου​1

 

Επόμενη Αγωνιστική (6η)

Ομόνοια Ναυπάκτου –Απόλλων Ξυλοκάστρου

Ε.Α. Πατρών – ΑΟΦ Πανεπιστημίου

Άθλος Πάτρας – Ολυμπιάδα Πάτρας



















































bottom of page