top of page

ΠΑΣ Ναυπάκτου: Εντός έδρας ήττα για τις Κορασίδες

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024

Εντός έδρας ήττα για τις Κορασίδες του ΠΑΣ στο ξεκίνημα του Β΄ γύρου

Την ήττα γνώρισαν οι Κορασίδες του ΠΑΣ Ναυπάκτου εναντίον της Ε.Α. Παραλίας με σκορ 28-43 στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του β΄ γύρου του Πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΗ.

Οι παίκτριες του Αλέξανδρου Αγγελόπουλου ξεκίνησαν νωχελικά το παιχνίδι στην 1η περίοδο, με το άγχος να επηρεάζει την ευστοχία και τις επιλογές επιθετικά των Κορασίδων του ΠΑΣ μιας και είχαν να αντιμετωπίσουν την πρωτοπόρο της βαθμολογίας,κλείνοντας το δεκάλεπτο με 4-13. Στο 2ο δεκάλεπτο βρήκαν τον ρυθμό τους και ξέσπασαν επιθετικά μέσω της υπεροχής στην ρακέτα, με την Παπαθανασίου κατά κύριο λόγο που έκανε ένα εξαιρετικά καλό επιθετικά παιχνίδι,σημειώνοντας τους 10 από τους 12 πόντους του ημιχρόνου.

Στο 2ο μέρος, η ομάδα της Παραλίας με καθαρό μυαλό και σκληρό παιχνίδι τόσο αμυντικά αλλά και επιθετικά δεν άφησε την γηπεδούχο ομάδα να διεκδικήσει την νίκη.

Η οικογένεια του ΠΑΣ Ναυπάκτου εύχεται περαστικά στην αθλήτρια Βασιλική Φράγκου, που αποχώρησε στο 1ο ημίχρονο από τον αγώνα με τραυματισμό. 

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ (Αγγελόπουλος) :

Γεωργικοπούλου , Φράγκου, Σταθάτου , Τριανταφύλλου 2, Φερεκίδη, Παπαθανασίου 18, Κάκκου Π., Λαούρδα Ε. 4, Σάββα, Κάκκου Στ. 2, Καραθανάση.




















































bottom of page