top of page

ΠΑΣ Ναυπάκτου (Κορασίδες): Ξεκίνημα με ήττα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 22-35

Δεν μπόρεσαν να πάρουν την νίκη στο πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς οι Κορασίδες του ΠΑΣ εναντίον του Προμηθέα και ηττήθηκαν στο Παπαχαραλάμπειο με σκορ 22-35 .

Οι παίκτριες και των δύο ομάδων, επηρεασμένες από τη διακοπή του Πρωταθλήματος, ξεκίνησαν το παιχνίδι με χαμηλό σκορ,  σε αντίθεση με την υψηλή ένταση που επικρατούσε αμυντικά και από τις δύο πλευρές του γηπέδου. Έτσι, ολοκληρώνοντας το ημίχρονο οι Κορασίδες του Προμηθέα  βρέθηκαν μπροστά με ισχνό προβάδισμα με σκορ 8 -9. Στο 2ο μέρος τα κορίτσια τουΠΑΣ βρήκαν υπέροχη στην ρακέτα και με καλές επιλογές στην επίθεση ανέβασαν το σκορ στα πρώτα λεπτά του 3ου δεκαλέπτου. Από εκεί και έπειτα όμως, η πίεση της αντίπαλης ομάδας οδήγησε σε βιαστικές επιθέσεις και λάθη στην ομάδα της Ναυπάκτου, με αποτέλεσμα να δώσει ψυχολογία και εύκολους πόντους στους φιλοξενούμενους που τους έδωσε τη νίκη .

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ (Αγγελόπουλος) :Γεωργικοπούλου 1, Φράγκου 1, Σταθάτου 3 , Πολονύφη4, Φερεκίδη 2 , Παπαθανασίου 7 , Κάκκου Π. , ΛαούρδαΕ. 4, Σάββα , Κάκκου Στ. , Καραθανάση , Λαούρδα Αντ.






































bottom of page