top of page

Ομόνοια Ναυπάκτου (Βόλεϊ Κορασίδων): Ξεκίνημα για το πρωτάθλημα κορασίδων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς ξεκίνησε και το πρωτάθλημα των κορασίδων στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΠ. Η Ομόνοια στην πρεμιέρα γνώρισε την ήττα από την Παναχαϊκή με 0-3 σετ στο κλειστό γυμναστήριο της Ναυπάκτου, σε ένα παιχνίδι που έγινε μέσα στις γιορτές και παραμονή των Θεοφανείων.

Σαφώς καλύτερη η ομάδα της Παναχαϊκής μπήκε εντυπωσιακά στο παιχνίδι χτίζοντας από το ξεκίνημα μεγάλες διαφορές και κατάφερε να πάρει άνετα τα δύο πρώτα σετ 9-25 και 11-25. Παρά τις πολλές ελλείψεις η Ομόνοια μπόρεσε να αντισταθεί στο τρίτο σετ και να μείνει κοντά στο σκορ περίπου μέχρι τα μισά. Με πολύ καλό σερβίς η Παναχαϊκή και δύναμη στα τελειώματα ξέφυγε και πάλι και πήρε το τρίτο σετ 18-25 και μαζί και το παιχνίδι με 0-3 σετ.

Η επόμενη αγωνιστική για το πρωτάθλημα των κορασίδων είναι αυτό το Σάββατο, με τα κορίτσια της Ομόνοιας να αγωνίζονται στην Πάτρα με αντίπαλο την ΕΑΠ.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Κοκόλας-Τσακανίκας): Ανδριτσοπούλου, Καραΐσκου, Καραχάλιου Α., Κώστα Γ, Κώστα Μ., Μουσακιάν, Παναγιωτοπούλου Π., Παπαϊωάννου, Παπαχαραλάμπους, Ρούμπα, Τριανταφύλλου, Τσουκαλά, Τυροσβούτη.

Παναχαϊκή Γ.Ε. (Σαραπτσή): Μαμασιούλα, Μίντζα Σο., Βασιλακοπούλου, Αντωνοπούλου, Μίντζα Στ., Μπεκίρι, Πουλίδα, Σκαμπαρδώνη, Κοτσέτα Β., Κοτσέτα Μ., Κεχαγιά.


































































bottom of page