top of page

Πέρασε και από το Ληξούρι ο ΠΑΣ και κλείδωσε την 1η θέση και την άνοδο στην Α Κατηγορία των Εφήβων

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023


ΝΕΟ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ - ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 51-80

Μεγάλο ματς για τους Εφήβους του ΠΑΣ στην Κεφαλλονιά που ξεπέρασαν και το εμπόδιο του Ληξουρίου και συνέχισαν το αήττητο σερί τους. Με τη νίκη αυτή οι παίκτες του Γιώργου Σταθάτου κλείδωσαν την 1η θέση της βαθμολογίας (5) αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος και πήραν και μαθηματικά την άνοδο στην Α Κατηγορία των εφήβων της ΕΣΚΑΗ. Επιπλέον η κατάκτηση της 1ης θέσης τους δίνει το δικαίωμα να αγωνιστούν το Μάρτιο, στην Τελική Φάση του Πρωταθλήματος των Εφήβων της ΕΣΚΑΗ όπου θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τις (3) καλύτερες ομάδες της φετινής Α Κατηγορίας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα της Ναυπάκτου παρότι παρουσιάστηκε με αρκετές απουσίες παικτών στη σύνθεσή της, ήταν καταπληκτική σε όλη τη διάρκεια του ματς παίζοντας ωραίο μπάσκετ και στις δύο πλευρές του γηπέδου και απέδειξε ότι δίκαια είναι αήττητη στο πρωτάθλημα.

Πρώτος σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ο Παπαθανασίου με 27 πόντους και τον ακολούθησαν οι Λαούρδας και Φούντας που σημείωσαν από 22 και 19 πόντους αντίστοιχα.

Δεκάλεπτα: A: 17-20 B: 10-18 Γ: 15-26 Δ: 9-16

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ (Σταθάτος): Λαόυρδας 22(2), Λαγοδήμος, Γκέκας, Καραβασίλης 2, Ζαχαριάς 4, Ντάλλας 2, Παπαθανασίου 27(1), Φούντας 19, Μήτσος 2.




bottom of page