top of page

Ομόνοια Ναυπάκτου (Βόλεϊ Γυναικών): Βελτιωμένη παρουσιάστηκε σε σχέση με τα δύο πρώτα παιχνίδια

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Βελτιωμένη παρουσιάστηκε σε σχέση με τα δύο πρώτα παιχνίδια η γυναικεία ομάδα της Ομόνοιας Ναυπάκτου, αλλά παρόλα αυτά δεν απέφυγε την ήττα με 3-0 σετ από την Ε.Α. Πατρών στην έδρα της πατρινής ομάδας. Συνεχίζουν αήττητες ΕΑΠ και Ολυμπιάδα στην κορυφή της βαθμολογίας του Α’ Ομίλου.

Η Ομόνοια ξεκίνησε συγκεντρωμένη το παιχνίδι και πήρε προβάδισμα στην αρχή του πρώτου σετ την οποία και κράτησε ως τα μισά. Η ΕΑΠ ισοφάρισε 12-12 και σταδιακά ανέβασε τη διαφορά ακόμα και στο +5 (19-14). Με καλό σερβίς από τη Ρουστέμη η Ομόνοια μείωσε στον πόντο (19-18) και έμεινε κοντά στο σκορ ως το 21-20. Η απειρία των νεαρών αθλητριών της ομάδας της Ναυπάκτου έδωσε την ευκαιρία στην πιο έμπειρη ομάδα της Πάτρας να πάρει το σετ με 25-20.

Παρόμοιο σκηνικό και στο δεύτερο σετ. Η Ομόνοια ξεκίνησε καλά ως τα μισά αλλά γρήγορα η ΕΑΠ πήρε διαφορά που έφτασε στο 17-9. Με καλό σερβίς από τη Σχίζα αυτή τη φορά ροκανίστηκε η διαφορά (17-15) με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ μέχρι το τέλος του σετ όταν η ανυπομονησία των φιλοξενούμενων τους οδήγησε σε λάθη που τους στοίχισαν και το δεύτερο σετ με 25-21. Πιο εύκολα τα πράγματα για την ΕΑΠ στο τρίτο σετ. Αν και οι δύο ομάδες στα μισά ήταν ισόπαλες 12-12 η Ομόνοια εμφανίστηκε χωρίς ενέργεια και με κακή ψυχολογία στο τέλος του παιχνιδιού και τελικά έχασε το σετ με 25-14 και μαζί και τον αγώνα με 3-0 σετ.

Εμφανώς βελτιωμένη η ομάδα της Ναυπάκτου σε σχέση με τις δύο πρώτες αγωνιστικές σε σερβίς και άμυνα με πολλά περιθώρια ακόμα βελτίωσης σε όλους τους τομείς.


Ε.Α. Πατρών (Κορδός): Ακύλα, Αποστολοπούλου, Γιαννακοπούλου, Δημητράκη, Δριβέλου, Ελέζι, Θεοδωροπούλου, Κωνσταντουδάκη, Μαγγαφά, Μανιάτη, Μαρκεζή, Μετόχου, Πατρώνη, Σκαρμούτσου.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Τσακανίκας-Κοκόλας): Καραγιάννη, Καραΐσκου, Καραχάλιου, Κατσάμπα, Κώστα, Μουσακιάν, Παπαϊωάννου, Παπαχαραλάμπους, Ρούμπα, Ρουστέμη, Σταμάτη, Σφήκα, Σχίζα.


Στους υπόλοιπους αγώνες της τρίτης αγωνιστικής η Ολυμπιάδα νίκησε εύκολα τον ΑΟΦ Πανεπιστημίου Πατρών με 3-0 σετ ενώ ο Άθλος Πάτρας νίκησε με 1-3 σετ εκτός έδρας τον Απόλλων Ξυλοκάστρου.

Άθλος Πάτρας και Ομόνοια Ναυπάκτου θα αναμετρηθούν στο γήπεδο των Ροΐτικων στην Πάτρα αυτή την Κυριακή 17/12 στις 20.00.


Βαθμολογία Α’ Ομίλου Τοπικού Γυναικών ΕΣΠΕΠ

1. Ολυμπιάδα Πάτρας 9

2. Ε.Α. Πατρών 9

3. Άθλος Πάτρας 3

4. Απόλλων Ξυλοκάστρου 3

5. Ομόνοια Ναυπάκτου 2

6. ΑΟΦ Πανεπιστημίου 1


Επόμενη Αγωνιστική (5η)

Άθλος Πάτρας – Ομόνοια Ναυπάκτου

Απόλλων Ξυλοκάστρου – ΑΟΦ Πανεπιστημίου

Ολυμπιάδα Πάτρας – Ε.Α. Πατρών

bottom of page