top of page

ΠΑΣ Ναυπάκτου: Στην 1η θέση αήττητοι οι Έφηβοι με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ – ΣΦΗΚΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ 92-39

Άνετη εντός έδρας επικράτηση των εφήβων του ΠΑΣ Ναυπάκτου επί της ΣΦΗΚΑΣ Αμαλιάδας στο πλαίσιο της 7 ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας των Εφήβων της ΕΣΚΑΗ. Με την ολοκλήρωση του α γύρου η ομάδα της Ναυπάκτου έχει το απόλυτο των νικών και βρίσκεται στην 1 η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από το ξεκίνημα του αγώνα οι παίκτες του Γιώργου Σταθάτου επέβαλαν το ρυθμό τους σε άμυνα και επίθεση παίζοντας όμορφο μπάσκετ κατά διαστήματα και πήραν προβάδισμα στο ημίχρονο, με σκορ 54-27.

Ίδια εικόνα και στο 2 ο μέρος με τον ΠΑΣ να δίνει χρόνο συμμετοχής και στους 12 παίκτες που είχε στη σύνθεσή του και να ολοκληρώνει με σχετική ευκολία το ματς με σκορ 92-39. Αξίζει να σημειώσουμε πως για την ομάδα της Ναυπάκτου σκόραραν για ακόμη ένα παιχνίδι αρκετοί παίκτες, δείγμα του πλουραλισμού και του καλού υλικού που υπάρχει στο ρόστερ. Πρώτος σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Τσάτσος με 18 πόντους και τον ακολούθησαν οι Φούντας και Παπαθανασίου που σημείωσαν από 17 και 15 πόντους αντίστοιχα.


ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ (Σταθάτος): Ντάλλας, Γερόπαπας , Λαγοδήμος 4, Τσάτσος 18, Παππάς 6(1), Ανδρεόπουλος, Στάικος 7(1), Παπαθανασίου 15, Ζαχαριάς 8, Σταμάτης 9, Φούντας 17(1), Μήτσος 8.
















































bottom of page