top of page

ΠΑΣ Ναυπάκτου: Εντός έδρας ήττα από τον Διαγόρα Βραχναίικων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΑΙΙΚΩΝ 53-71

Την 1η του εντός έδρας ήττα σημείωσε ο ΠΑΣ Ναυπάκτου στην 6η αγωνιστική τουΠρωταθλήματος της Α΄2 ΕΣΚΑΗ καθώς ηττήθηκε από τον ΔΙΑΓΟΡΑ Βραχναιίκων μεσκορ 53-71 στο κλειστό Παπαχαραλάμπειο στάδιο. Η ομάδα της Ναυπάκτου βρέθηκε σε κακή αγωνιστική μέρα, έχοντας χαμηλό ποσοστό στα σουτ στην επίθεση και σε συνδυασμό με τα 18 λάθη που έκανε, έδωσεστους φιλοξενούμενους, τη δυνατότητα να έχουν καθόλη τη διάρκεια του ματς, το προβάδισμα στο σκορ. Στο ξεκίνημα του αγώνα οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο ματς με τον Διαγόρα να έχει ελαφρύ προβάδισμα με 15-17. Στο 2ο δεκάλεπτο οι παίκτες του Γιώργου Σταθάτου είχαν το μομέντουν του παιχνιδιού και με την πίεση από την άμυναμπορούσαν να πάρουν διαφορά στο σκορ,αλλά δυστυχώς τα επιπόλαια λάθη στην επίθεση δεν τους το επέτρεψαν και έτσι με το κλείσιμο του ημιχρόνου βρίσκονταν πίσω με 28-32. Στο 2ο μέρος ο ΠΑΣ προσπάθησε να βρει λύσεις αλλά η διαφορά παρέμενε στους 6 πόντους μέχρι το 3ο δεκάλεπτο. Στο 4οδεκάλεπτο η ομάδα της Ναυπάκτου και με τη βοήθεια του κόσμου της που για ένα ακόμη ματς γέμισε το Παπαχαραλάμπειο, δεν είχε καλή επιθετική λειτουργία, είχε βιαστικές επιλογές και στην άμυνα δέχτηκε πολλούς πόντους καθώς δεν βρήκε τις λύσεις για να σταματήσει τους φιλοξενούμενους, που σημειωτέων είναι αήττητοι στο πρωτάθλημα, και γνώρισε την ήττα που στο τέλος της αναμέτρησης έφτασε τους 18 πόντους.Πρώτος σκόρερ από τους νικητές ο Σπυριδωνίδης Ιωάννης με 18 πόντους και τον ακολούθησαν οι Αργίτης και Σπυριδωνίδης Σπ. που σημείωσαν από 14 πόντους. Από τον ΠΑΣ πρώτοι σκόρερ οι Φρέγκου και Πολύχρονος που σημείωσαν από 14 πόντους.

Διαιτητές : Μαρινάκης-Λιαρομμάτης

Δεκάλεπτα: 15-17, 13-15, 14-16, 11-23

ΠΑΣ Ναυπάκτου (Σταθάτος): Λαούρδας 1, Πολύχρονος 14(1), Παπούλιας, Αμπλάς 5(1), Ασημακόπουλος 4, Θεοδώρου 6(1), Φρέγκου14(2), Πάτσιος 5, Παπαθανασίου , Σταμάτης 5, Βαρελάς, Μήτσος.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ Βραχναιίκων (Σουλιντζής): Αργίτης 14(2), Σπυριδωνίδης Ιωα. 18(4), Σπυριδωνίδης Ιερ. 2, Θεοδωρόπουλος, Ηλιόπουλος 5, Φωστέρης, Τσότσος 12, Αμιτσής, Σκαλτσάς, Σπυριδωνίδης Σπ. 14, Πατέντας, Κοκόλας 6.

Φωτογραφίες από τον αγώνα




















































bottom of page