top of page

Α.Ο. Χάλκειας - Άρης Αιτωλικού 0-1

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

Σε ένα ωραίο παιχνίδι στο γήπεδο Γαβρολίμνης αναμετρήθηκαν δύο ιστορικά σωματεία για την 1η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Αντιμέτωποι ο Α.Ο. Χάλκειας και ο Άρης Αιτωλικού. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Άρη με 1-0. Το παιχνίδι ήταν δυνατό και είχε πολλές φάσεις, ενώ κράτησε σε αγωνία τους θεατές μέχρι και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή. Παρά τις απουσίες βασικών παικτών και από τις δύο ομάδες το θέαμα δεν έλειψε και οι νεαροί παίκτες αγωνίστηκαν με πάθος και δύναμη. Ο Α.Ο. Χάλκειας ξεκίνησε με δύναμη από το πρώτο λεπτό και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Η απειρία όμως των περισσοτέρων παικτών (μην ξεχνάμε ότι ήταν ο πρώτος αγώνας πολλών παιδιών σε τέτοια κατηγορία και με τέτοιον αντίπαλο) στέρησε από την ομάδα το γκολ. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε η έμπειρη και καλή ομάδα του Άρη (πέρυσι τερμάτισε 3η στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ και έπαιξε στον τελικο κυπέλου της Αιτωλ/νίας) και σε μια αντεπιθεση στο 41ο λεπτό του Α΄ ημιχρόνου σε μια στιγμή αδράνειας της άμυνας του Α.Ο. Χάλκειας πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Στο Β ημίχρονο πάλι η ομάδα της Χάλκειας μπήκε δυνατά, ήταν ανώτερη, δημιούργησε ευκαιρίες αλλα στην τελική προσπάθεια δεν μπορούσαν οι παίκτες της να σκοράρουν έχοντας να αντιμετωπίσουν τους πολύ έμπειρους αμυντικούς του Άρη. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα είχε και η ομάδα του Αιτωλικού 1-2 σημαντικές ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τερματα της σε μία εξ αυτών η μπάλα βρήκε το αριστερό δοκάρι του Χασαπογιάννη. Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο διαιτητής αρνήθηκε πέναλτι στην ομάδα της Χάλκειας, όταν αμυντικός του Άρη έδιωξε την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή, δίνοντας φάουλ υπέρ του Άρη. Πριν σφυρίξει την λήξη του αγώνα απέβαλε τον ποδοσφαιριστή της Χάλκειας Νίκο Χρ. Ζέλιο.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα της Χάλκειας, εκτός έδρας, την Κυριακή 29/10 το πρωί (11η πμ) με τον Α.Ο. Λυγιά στο τοπικό ντέρμπι της Ναυπακτίας στο γήπεδο του Λυγιά.

Η σύνθεση του Α.Ο. Χάλκειας ( Γιώργος Καλαβρουζιώτης). Χασαπογιάννης - Σαρρής - Μιράκα - Κάκκος Δ. - Κυρίτσης - Ευθυμιόπουλος - Καλαβρουζιώτης Γ. Γεώρ- Ζέλιος Κων. Νικος- Κατσαντώνης Κων.- Παλιάτσας - Τσεκούρας. Αλλαγές αγωνίστηκαν οι: Σατραζέμης- Ζέλιος Χρ. Νίκος - Τριώτης - Ζαχόπουλος Θεοδ. - Λαουρδέκης.
















bottom of page