top of page

ΠΑΣ Ναυπάκτου (Έφηβοι): Ξεπέρασαν και το εμπόδιο του Αίολου Αγυιάς.

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

Σημαντική εκτός έδρας νίκη για τους εφήβους του ΠΑΣ Ναυπάκτου στην 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας των Εφήβων της ΕΣΚΑΗ, καθώς ύστερα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι επικράτησαν του Αίολου Αγυιάς (Β) με σκορ 57-67 και διατηρήθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα της Ναυπάκτου παρουσιάστηκε με αρκετές απουσίες παικτών για διαφόρους λόγους αλλά με το μεγάλο roster που διαθέτει κατάφερε να καλύψει τις όποιες αδυναμίες και να πάρει μια σημαντική νίκη. Στο αγωνιστικό κομμάτι οι παίκτες του Γιώργου Σταθάτου ξεκίνησαν νωθρά τον αγώνα και λόγω της απειρίας κάποιων νέων παιδιών που δεν έχουν αγωνιστικές παραστάσεις, βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο με 12 πόντους διαφορά 38-26. Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΣ ξεκίνησε την αντεπίθεσή του, έπαιξε πιο συγκεντρωμένα και με καταπληκτική άμυνα στην 3η περίοδο, βρήκε τις λύσεις προς το καλάθι (σκορ περιόδου 6-27) και πήρε τη νίκη.

Αξίζει να σημειώσουμε πως με την εφηβική ομάδα αγωνίστηκαν για πρώτη φορά φέτος, ο 14χρονος Γκέκας που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και ο νέος παίκτης της ομάδας των εφήβων, ο 16χρονος ύψους 2.05, centen, Τζόναθαν Μήτσος , ο οποίος έδειξε ότι το μέλλον του ανήκει. Πρώτοι σκόρερ για την ομάδα της Ναυπάκτου με μεγάλη εμφάνιση και βοήθεια σε πολλούς τομείς, οι Παπαθανασίου και Τσάτσος που σημείωσαν από 30 και 22 πόντους αντίστοιχα.

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ (Σταθάτος): Γκέκας 4, Ντάλλας, Τριανταφύλλου , Καραβασίλης, Τσάτσος 22, Λαγοδήμος 1, Στάικος 4, Παπαθανασίου 30, Παππάς, Φούντας 6, Μήτσος.

bottom of page