top of page

ΠΑΣ Ναυπάκτου: Νίκη στην πρεμιέρα για τους Εφήβους

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Νίκη στην πρεμιέρα για τους Εφήβους του ΠΑΣ

ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟ ΑΕ - ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 57-88

Νίκη στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας των Εφήβων της ΕΣΚΑΗ για τον ΠΑΣ Ναυπάκτου καθώς επικράτησε εκτός έδρας στο κλειστό της Γαστούνης επί του Βαρθολομιού με σκορ 57-88, σε έναν όμορφο και συναρπαστικό αγώνα και για τους παίκτες των 2 ομάδων που παρόλο είχαν λίγες προπονήσεις στα πόδια τους, έδειξαν ότι η συνέχεια θα μας προσφέρει όμορφες συγκινήσεις.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι παίκτες του Γιώργου Σταθάτου έδωσαν το στίγμα τους από την αρχή του παιχνιδιού και με καλό τέμπτο στην επίθεση πήγαν στα αποδυτήρια με διαφορά 13 πόντων. Ίδια εικόνα και στο 2ο μέρος με την ομάδα της Ναυπάκτου να μεγαλώνει τη διαφορά στο σκορ, παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο μπάσκετ και να φτάνει σε μια άνετη επικράτηση.

Στα θετικά του παιχνιδιού, ο χρόνος συμμετοχής που μοιράστηκε και στους 12 παίκτες, δίνοντας την ευκαιρία για απόκτηση εμπειριών που θα βάλουν ουσιαστικά τις βάσεις για τα επόμενα παιχνίδια. Αξίζει να σημειώσουμε πως από την ομάδα του ΠΑΣ σκόραραν 9 παίκτες με τους περισσότερους εξ αυτών να βρίσκονται σε καλή μέρα, έχοντας ως πρώτους σκόρερ τους Παπαθανασίου και Τσάτσο που σκόραραν από 22 πόντους και τους ακολούθησε ο Λαούρδας που σημείωσε 19.

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ (Σταθάτος): Λαούρδας 19(1), Γερόπαπας 2, Τριανταφύλλου 4, Ζαχαριάς 1, Τσάτσος 22(1), Λαγοδήμος, Ανδρεόπουλος 2, Στάικος, Παπαθανασίου 22, Σταμάτης 8, Παππάς, Φούντας 7..


bottom of page