top of page

4th Lepanto Evening Run 2023: Αθλητική Δρομική Εκδήλωση Ναυπάκτου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

Ο Δήμος Ναυπακτίας και ο Σύλλογος Δρομέων “LepantoRunners” προκηρύσσουν το Σάββατο 26 Αυγούστου 2023 την Αθλητική Δρομική Εκδήλωση, “4th Lepanto Evening Run 2023“.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει:

  • Έναν αγώνα μαζικού λαϊκού αθλητισμού 9 χλμ.

  • Έναν αγώνα μαζικού λαϊκού αθλητισμού 5,2 χλμ.

  • Έναν παιδικό αγώνα 600μ.

Οι λαϊκοί αγώνες θα πραγματοποιηθούν σε μια πανέμορφη διαδρομή δίπλα στη θάλασσα, κατά μήκος της παραλίας Ψανής και της παραλίας Παλαιοπαναγιάς, στη Ναύπακτο. Φέτος προστίθεται στη διοργάνωση ένας παιδικός αγώνας προς τιμήν της μικρής δρομέα του Συλλόγου μας Αναστασία Γκέκα, που έφυγε πέρσι το καλοκαίρι από τη ζωή μετά από μία άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Επίσης, 1€ από τις συνδρομές κάθε δρομέα όλων των αγώνων της διοργάνωσης θα διατεθεί υπέρ της Φλόγας (Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια).

Ο λαϊκός αγώνας των 5,2 χλμ στοχεύει μεταξύ των άλλων στο να φέρει σε επαφή με το χώρο ανθρώπους που είναι ελάχιστα ή και καθόλου μυημένοι στις αθλητικές δρομικές εκδηλώσεις. Για το σκοπό αυτό, καλούνται να συμμετάσχουν στον αγώνα -εκτός από τους έμπειρους δρομείς – άνθρωποι που θέλουν να βάλουν τον αθλητισμό στη ζωή τους ξεκινώντας από ένα γρήγορο περπάτημα στην όμορφη διαδρομή του αγώνα μας

Η Εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ) .

Χορηγός Επικοινωνίας: www.athlitikoslogos.gr

Διαβάστε την προκήρυξη του αγώνα: http://lepantorunners.gr/?p=16057


bottom of page