top of page

ΠΑΣ Ναυπάκτου: Η Ακαδημία στο “Promitheas Park”

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

Στο πλαίσιο των φιλικών συναντήσεων της Ακαδημίας του ΠΑΣ Ναυπάκτου, οι «μικροί» αθλητές, γεννηθέντες από το 2011 έως και το 2014, φιλοξενήθηκαν το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023, από τις Ακαδημίες του Προμηθέα Πάτρας, στα ιδιόκτητα γήπεδα της Πατρινής ομάδας στον καστελόκαμπο . Τα παιδιά του ΠΑΣ είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν από το ρυθμό των προπονήσεων, να γνωρίσουν νέους μπασκετικούς φίλους και να χαρούν το παιχνίδι μέσα από τους αγώνες αποκομίζοντας πλούσιες εμπειρίες για το άθλημα που αγαπούν! Παράλληλα οι αθλητές ξεναγήθηκαν στο “Promitheas Park” , τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Ευρώπη και ψυχαγωγήθηκαν στους εξωτερικούς χώρους.

Ο ΠΑΣ Ναυπάκτου συνεχίζει και φέτος τις προπονήσεις των ακαδημιών του μέχρι τα τέλη Ιουνίου, διαμορφώνοντας το πρόγραμμα των προπονήσεων, δίνοντας έμφαση στα εσωτερικά φιλικά παιχνίδια και στις φιλικές συναντήσεις με άλλες ακαδημίες με σκοπό τι άλλο, από τη χαρά του παιχνιδιού.

Η προπονητική χρονιά θα ολοκληρωθεί με την διεξαγωγή του 1ου PAS NAFPAKTOY Basketball Camp και την έλευση του Αμερικανού skill trainer COLSTON KAPNICK στο Παπαχαραλάμπειο στάδιο στις 6 και 7 Ιουλίου 2023.

Ο coach Colston, θα παρουσιάσει το ασκησιολόγιό του, με πολλές εκπλήξεις για όλους τους συμμετέχοντες, μεταφέροντάς τους, για ένα διήμερο στον μαγικό κόσμο του Αμερικάνικου Μπάσκετ.








bottom of page