top of page

ΠΑΣ Ναυπάκτου: 1st PAS NAFPAKTOU BASKETBALL CAMP

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη 30 Μαΐου 2023

1st PAS NAFPAKTOU BASKETBALL CAMP!

Η Aκαδημία Mπάσκετ του ΠΑΣ Ναυπάκτου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έλευση του Αμερικανού skill trainer COLSTON KAPNICK για την διεξαγωγή του 1ου Basketball Camp στη Ναύπακτο στις 6 και 7 Ιουλίου 2023.

Ο coach Colston, θα παρουσιάσει το ασκησιολόγιό του, με πολλές εκπλήξεις για όλους τους συμμετέχοντες, μεταφέροντάς τους για ένα διήμερο στον μαγικό κόσμο του Αμερικάνικου Μπάσκετ.

Στο camp τα παιδιά θα διδαχθούν τεχνικές του μπάσκετ που χρησιμοποιούνται στις ακαδημίες των Η.Π.Α., έχοντας την ευκαιρία να βελτιώσουν τα ατομικά τους χαρακτηριστικά, καθώς το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ασκήσεις shooting, dribble clinic, footwork, defense και rebounding.

Το 1ο PAS NAFPAKTOU Basketball Camp εκμεταλλεύεται την άριστη συνεργασία που έχει με την Aκαδημία Mπάσκετ “Ντούγιας” από τα Ιωάννινα, η οποία για 9η χρονιά φέτος πρωτοπορεί στην Ήπειρο πραγματοποιώντας ανάλογες διοργανώσεις, φιλοξενώντας κορυφαίους προπονητές.

Η μοναδική αυτή ευκαιρία θα δώσει στους αθλητές κάτι το ξεχωριστό, καθώς θα καθοδηγηθούν από έναν έμπειρο Αμερικανό προπονητή τόσο τεχνικά όσο και ψυχολογικά, αφού είναι γνώστης του τι απαιτείται για να πετύχει ένας νεαρός αθλητής.

Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στο 6977413057

Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων!


bottom of page