top of page

ΠΑΣ Ναυπάκτου: Συμμετοχή στο Promitheas Park Tournament Παμπαίδων "Ανδρέας Μελιγδής"

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Το τμήμα παμπαίδων του ΠΑΣ Ναυπάκτου είχε την ευκαιρία να πάρει μέρος στο Promitheas Park Tournaments "Ανδρέας Μελιγδής" παμπαίδων που πραγματοποιήθηκε από τις 18/04 έως τις 21/04 με την συμμετοχή 23 ομάδων από όλη την Ελλάδα. Τα παιδιά αγωνίστηκαν δύο ημέρες, την Τρίτη 18/04 με αντίπαλο την Α.Π.Σ Αρίων- Πτολεμαΐδα Basketball και την Πέμπτη 20/04 με την ομάδα ΑΙΑΣ Αλιβερίου BC. Το τουρνουά δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον παρά μόνο την εμπειρία και την χαρά του παιχνιδιού, καθώς τα παιδιά γνωρίστηκαν και αγωνίστηκαν με ομάδες από άλλες περιφέρειες.

Ο ενθουσιασμός των παιδιών του ΠΑΣ Ναυπάκτου ήταν μεγάλος καθώς εκτός από τους αγώνες είχαν την δυνατότητα να μιλήσουν και να φωτογραφηθούν με μεγάλες δόξες της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης, όπως ο Γιώργος Καράγκουτης και ο Νίκος Χαντζής.

Από τον ΠΑΣ Ναυπάκτου συμμετείχαν οι: Γερόπαπας Π., Βασιλόπουλος Ε., Δημητρίου Α., Πλούμης Δ., Πατσαούρας Π., Χάρος Δ., Πάσχος Σ., Γιαννίκας Χ., Βαρβαρέσος Π., Γκέκας Γ., Δημητρέλλος Π., Πλούμης Ν., Ρήγας Π., Βρέττας Ε.


bottom of page